2777
2789
عنوان

برای کریسمس چیکار کردین💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 90 پست
باهات ادامه نمیدم چونکه از آدمای بد دهن خوشم نمیاد هرچی تو بگی درسته

قطعا درسته،شما هم بجای اینکه اینجا باشی برو ببین بابانوئل چی واست زیر درخت کریسمس کادو کذاشته😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

چرا با همه چیز مخالفین؟ 

انقدر غرض ورزی تعجبمه

یه نفر دلش شاده با همه مشکلات این زمانه بده؟ 

به ما فشار میاد ؟ 

چی مسخره کردن داره؟ 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟

فکر کنم بیفته شهادت امام علی و جالب نمیشه

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

عه گلی کریسمس تموم شده ها😄

ماهم برنامه هامون تموم شد فقط مونده دید و بازدید از اقوام

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم حالا نمیدونم منظور شمارو ولی شده تو خانواده ما که کسی سرکار بوده نتونسته بره فرداش یلدارو برگذ ...

یلدا جشن و فرهنگ ماست...ک البته اونم تدیدم کسی ی هفته بعد یلدا بگیره!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ننت مسیحی بوده یا بابات لعنتی باکلاس؟توی ماه محرم تو صف نذری دیده شدی که😆😆😆😆

ببخشید ولی ما که مسیحی هستیم هم پیش اومده نذری محرم خوردیم 

اصلا هم لطمه ای به دین و ایمون مون نخورده.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

شما املت صبحانه اشو دیدی برو جشن شب شم ببین تمام کشور ها جز ایران الان شادن حالا یه نفرم واسه دل خود ...

والا من چند ساله اصفهان تو خیابون خاقانی میشبنم.همسایه هامون اکثرا ارمنی هستن .والا اونا هم حتی تو مغازه هاشون عید میشه هفت سین میچینن .ولی دیگه کارای ما رو نمیکنن .الان من ۲۰ساله اینجام.همیشه کلیسا وانک برای بازدید بازه مردم تو طول سال میرن .چیه الان چند ساله مد شده شب کریسمس حمله میکنن مثل دور از جون وحشیا تو کلیسا هی صلوات میفرستن.پارسال پلیس اومد بیرونشون کرد .میخواستم بگم بابا آنقدر جو گیر نباشیم .دیگه اینم یه روز مثل روزای دیگه

شمامیگی همه کشورها شادن بنظرخودت حرفت درسته؟ یعنی الان همه مردم دنیا جز ایران شادن؟

چرا خودتو زدی به نفهمی؟ نه جدی چرا؟

شادی کریسمس رو میگم همه جا هست برو چنتا از کلیپ های آتیش بازی و جشن هاشون ببین فقط ایران هیچ مراسمی برگذار نکرده اینجاهم کای مسیحی و ارمنی هست باید واسه اونا سال نو رو جشن میگرفتن

ما فقط نوروز یه عمو نوروز سیاه میاد سرچهاراه گدایی میکنه اینم از شادی ما دیگه چی میخوایم🤷‍♀️