2777
2789
عنوان

برای کریسمس چیکار کردین💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شمام بشین خونه هیچ مناسبتی برات مهم نباشه ولی یهو افسرده میشی

عزیزم من اصلا افسرده نیستم.هر فصل یه سفر خارجی میرم.حسابی هم به خودم میرسم.شما هم آبو بریز همونجا که میسوزه

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

والا بنظر من اهمیت مناسبتای مختلف توی معنا و شادی شونه وگرنه مثلا میتونین بگین شب یلدا فقط ۱ دقیقه ب ...

عزیزم جواب شما اصلا ربطی به حرف ایشون نداشت ؛ منظورشون این نبود که جشن نگیریم یا بی معنی هستن گفتن که زمان کریسمس گذشته . منظورشون این بود که جشن های مختلف رو اگه میخواین بگیرین تو زمان خودش بگیرین.

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

نثل بقیه قضاوت نمیکنم  ک کار خوبی کردی یا ن

ولی ی چیزو میدونم اینکه خیلی کارت درسته ک هر چیزی  رو برای خوشحال کردن و کادو گرفتن واسه خودت بهونه میکنی..حالا چ کریسمس چ نوروز چ اصلا ی روز عادی.. انشالله ک همیشه سلامت و خوشحال ترین باشی😘😘

عزیزم ببخشید امضات نظرمو جلب کرد

شما ب خدا باور نداری؟

عزیزم من اصلا افسرده نیستم.هر فصل یه سفر خارجی میرم.حسابی هم به خودم میرسم.شما هم آبو بریز همونجا که ...

باهات ادامه نمیدم چونکه از آدمای بد دهن خوشم نمیاد هرچی تو بگی درسته 

به امید روزهای خوش 💝

خدایی قبول کنین کریسمس ربطی ب ما نداره دیگ..آخه کدوم خارجی سال نو مارو جشن میگیره ...هرکشوری رسم و رسوم خودشو جشن میگیره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
یعنی انقد واجب بود کریسمس گ کارداشتی وقت نکردی بازم هفته بعدش جشن گرفتی! عید نوروز رو هم فکنکنم انقد ...

عزیزم حالا نمیدونم منظور شمارو ولی شده تو خانواده ما که کسی سرکار بوده نتونسته بره فرداش یلدارو برگذار کردن

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

هر روز که شاد باشی اون روز جشن توعه، بدون هیچ مناسبتی .

نوروز امسالم نمیشه جشن گرفت .

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

همون روز کررریسمس هم سرژیک تیموریان داشت تو کافه صبونه میزد.اتفاقا زیر عکسش تیتر زده بود در حالی که ...

شما املت صبحانه اشو دیدی برو جشن شب شم ببین تمام کشور ها جز ایران الان شادن 

حالا یه نفرم واسه دل خودش جشن گرفته انقدر ضد حال میزنید شماها تو خونه خودشه به تو اسیبی زده؟

نثل بقیه قضاوت نمیکنم ک کار خوبی کردی یا نولی ی چیزو میدونم اینکه خیلی کارت درسته ک هر چیزی رو برا ...

چرا اعتقاد دارم هرکی یه جمله رو یک طور معنی میکنه من خوشم اومد گذاشتم

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-