بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجور نگو به خودت عتماد به نفس داشته باش با کسی زیادی گرم نگیر حرفای کسیو زیاد باور نکن زود به کسی باور نکن عتماد نکن اگه جای دیدی خورد میشی بکش کنار این کار های کوچیکو انجام بدی بهش میگن سیاست
سیاست برای هر موقعیتی فرق دارهتو چه زمینه ای میخوای
کلا راجب منافع
از یچگی مادرم بشدت فرق میذاشت بینمون. و خیلی بهم بدی کرد برای همین من ازش دلخنر بودم بهش دلخوریمو گفتم خیلی اروم با گریه بعدش اصلا بهم زنگ نزده ولی خواهر برادرم همش با سیاست و چاپلوسی دورشو میگیرن خودش میگه به اونا فلان جیو میدم به تو نمیدم
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
یعنی فحش دادم ب خودمو تک تک بلاهایی که ادما سرم اوردن سر سادگیم همشو روزی هزاربار مرور کردمقبلا خر ب ...
منم دلسوزی تدارم دیگه این ورژن دلسوزیم نابود شده حاشو خشم و نفرت گرفته
الان چیکار کنم
مشکلمو گفتم هم حالم از مامان بیشرفم بهم میخوره از بچگی بدجور خوردم کرده هم وقتی میبینم این قهر من به نفع بقیه بچه هاش شد بدتر میسگزم دلمم نمیخواد برم چیکار کنم ک حقمو بگیرم
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭