2777
2789

موقع خاستگاری گفتن خونه و ماشین پسرمون فراهم میکنم حالا ی چیز معمولی 

ولی خود باباش ماشینشو فروخت 

مامانم میگه چند وقت دیگه نگه ماشینتون مال من 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرشوهرمنم اول گفتن خونمو میخوام بدم پسرم خودمون توسوییت کنارحیاط برامون کافیه دونفریم دیگه 

ولی فقط یه اتاق دادن بهمون بعدیسال سوییت رو یکم دست کشیدیم سروروش اومدیم توش خدانگذره که عورد میدن الکی

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

مادرت راست میگه ولی خب نمیشه که قبل از اینکه کاری کنن شما شروع به غر زدن کتچنی ....پس سیاست داشته باش و سعی کن زیاد با مادرت در این موارد درد و دل نکنی ، چون خواه ناخواه دخالت میکنه و زندگیتون سرد میشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الان ماشین و خونه پسرو خریده براش؟ رو حرفشون اصلا حساب نکن. اگه نخریدن ممکنه نخرن رو دارایی های خود ...

ماشین خریدن ی خونه داشتن دادن بهش 

ماشین ب نام نامزدمه خونه ن

مادرت راست میگه ولی خب نمیشه که قبل از اینکه کاری کنن شما شروع به غر زدن کتچنی ....پس سیاست داشته با ...

منم این وسط گیر کردم نمیدونم خانواده چجورین غریبه سخته

منم این وسط گیر کردم نمیدونم خانواده چجورین غریبه سخته

دیگه هرچی باشه انتخاب خودتون بوده ، حالا قرار نیس از اول همه چی محیا باشه ، صبرکن قلق شوهر و خانوادش بیاد دستت ، بعد هم ادم با صبوری و پنبه سر بریدن میتونه به همه چی برسه ، به شرطی ک نذاری حرمت بین خانوادت و همسرت بشکنه و کسی دخالت کنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....