2777
2789

پسرم پنجمه.خیلی هم باهاش کار میکنم.اما ریاضیشو همیشه خراب میکنه.منم عصبانی میشم.اصلا نمیدونم چکار کنم.تقویتی هم نوشتم فایده نداره.شما توو این مواقع چکار میکنین؟😭 واقعا حالم بده.احساس میکنم من  همش مقصرم که نتونستم باهاش خوب کار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم با بقیه درس ها کاری ندارم

ولی ریاضی طبیعیه

بیاد توی متوسطه گیر میکنه

از الان خوب باهاش چیزهای مهم رو کار کنین مثلا جدول ضرب خیییییلی مهمه خیلی

تقسیم اعداد کسر دار البته نمیدونم توی ریاضیشون دارن یا نه

ولی اگه دارن روی اینا باهاش کار کنین

خانم با بقیه درس ها کاری ندارمولی ریاضی طبیعیهبیاد توی متوسطه گیر میکنهاز الان خوب باهاش چیزهای مهم ...

به خدا خیلی کار میکنم.فیلم میبینیم‌ انواع سوال ها و مساله هارو کار میکنیم.باز میره حراب میکنه

برای من نمره ملاک نیست. همین که ببینم همه تلاشش رو کرده کافیه

وگرنه نمره بالای ریاضی پنجم دبستان به هیچ درد زندگی نمیخوره‌

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اشکالی نداره شاید استعدادش تو درس دیگست 

من ریاضیم همیشه ۱۰ ۱۱ میشد متنفر بودم از چیزای مسئله های حل کردنی ، اما وقتی رفتم دبیرستان رشته مورد علاقم رو انتخاب کردم فهمیدم من استعدادم تو حفظیاته معدلم ۲۰ بود همیشه حافظم خوب بود نه هوشم 

🧸🔮🎀💗🌸

به خدا خیلی کار میکنم.فیلم میبینیم‌ انواع سوال ها و مساله هارو کار میکنیم.باز میره حراب میکنه

ازش امتحان بگیرین بزارین اشکالاتش رو بفهمه

مثلا یه فصل رو که باهاش کار کردین از اون فصل ازش امتحان بگیرین ببینین چندتارو میتونه جواب بده

مواقعی که انرژی دلره باهاش کار کن 

تشویقش کن از مسائل ساده شروع کن که مشتاق بشه به یاد گیری 

بهش بگو اگر خوب درس بخونی برات جایزه میگیرم 

و دز اخر اصلا دعواش نکن