2777
2789
عنوان

همسر خواهر شوهرم متاسفانه چشم ناپاک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8932 بازدید | 184 پست
من از همین چشم ناپاکی خیلیییییییی بدم میاد خیلییییی😔

نگران نباش اون آقا دیگه جرات نمیکنه با وجود اون همه ادم و سابقش کاری کنه 

شاید سالی یه بار یا دوبار بیان 

مسئله رو بزرگ نکن 

یعنی کلا با پدر و مادرش هم رفت و امد نمیکردید ؟

پدر و مادرش عکس العملشون چی بود ؟

ببخشید چند سال طول کشید 

نگران نباش اون آقا دیگه جرات نمیکنه با وجود اون همه ادم و سابقش کاری کنه شاید سالی یه بار یا دوبار ب ...

بله گلم متاسفانه 

پدر مادرش ناراحت میشدن ازمون ک دخترشون نمیتونه بیاد 

۷ سالی حدودا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش اون آقا دیگه جرات نمیکنه با وجود اون همه ادم و سابقش کاری کنه شاید سالی یه بار یا دوبار ب ...

نه مهم نیست من قبل از زدن این تاپیک هم تصمیم خودم رو گرفته بودم 

فقط یه جورایی خیلی دوس داشتم با دوستان درد و دل کرده باشم

نه مهم نیست من قبل از زدن این تاپیک هم تصمیم خودم رو گرفته بودم فقط یه جورایی خیلی دوس داشتم با دوست ...

بخداآدم اگه مشکلی براش پیش بیاد حتما پای یه آشنا درمیونه ..همون تنهایی خیلی بهتراز بودن درکناردوستوفامیل به دردنخوره

بخداآدم اگه مشکلی براش پیش بیاد حتما پای یه آشنا درمیونه ..همون تنهایی خیلی بهتراز بودن درکناردوستوف ...

دلم برای پدر مادرش میسوزه 

کلی گریه کردن 

چند سال هم قطع ارتباط بودن ، با درک نکردن شون کاری ندارم ، واقعا درک نمیکنن ما رو 

اما دیگ میگم گناه دارن  

چه میشه کرد ، بازهم می‌خوان بریزن بهم اگر ما قبول نکنیم 

من از سو استفاده گریشون متنفرم پدر شوهرم من هر ماه بیست میلیون برا خواهرشوهرم خرجی میده

عزیزم برات مهم نباشه 

شما از خدا روزی بگیر 

حرص نخور اصلا 

اصلا اصلا حرص نخور 

روزی شما رو خدا می‌رسونه 

عزیزم برات مهم نباشه شما از خدا روزی بگیر حرص نخور اصلا اصلا اصلا حرص نخور روزی شما رو خدا می‌رسونه

دست خدا هم درد نکنه 

شوهرم بیست ساله تو یه ارگان دولتی کار می‌کنه هر سال می‌خوان استخدامش کنن اینم تو الویته ولی تا تقی به توقی میخوره برنامه استخدام کنسل میشه 

همکارانش میگیرن ماهی سی تومان این میگرده 16 واقعا انصاف نیست اینهمه تبعیض اخه

خدا از باعث و بانیش نگذره ،خدا نگذره

خواهر شوهرم هم با دوز و کلک افسار مادر و پدرشو گرفته دستش 

اسی اگه آبروت واست مهمه خودت رفت و آمد نکن وقتی پدر و مادر نمی‌فهمند شما چرا باید به فکر اونا باشی

به شوهرت بگو خودش تنها بره به پدر و مادرش سر بزنه 

به شوهرت بگو پدر و مادرت هم خواستن بیان خونم قدمشون رو چشم

دست خدا هم درد نکنه شوهرم بیست ساله تو یه ارگان دولتی کار می‌کنه هر سال می‌خوان استخدامش کنن اینم تو ...

عزیزم فقط توکل ب خدا کن و هرجوری شده سعی ب اون چیزی ک خدا بهت داده قانع باش ، شُکرش رو کن 

خدا داخل قرآن گفته شکر نعمت هامو کنید تا بیشترش کنم 

خوشحال باش بخاطر چیزی ک داری 

نماز اول وقت و نماز صبح خیلی تاثیر داره روی روزی عزیزم 

و اینکه بگو خدایا شکر کدهمین

دست خدا هم درد نکنه شوهرم بیست ساله تو یه ارگان دولتی کار می‌کنه هر سال می‌خوان استخدامش کنن اینم تو ...

ک همین ۱۶ تومن هم ب خیلیا نمی‌دی ب ما داری میدی 

من امتحان کردم گلم 

حتما حتما اینکارها رو با ته دل انجام بده اوضاع بهتر میشه 

توصیه میکنم اصلا ب اون خانم کاری نداشته باش ک داره چکار می‌کنه 

کسی ک کاری کنه خارج از عرف خدا رو خوش نمیاد 

باهاش کاری نداشته باش 

روی خودت کار کن 

شکرگذاریت و رضایتت رو از خداوند بالا ببر 

اسی اگه آبروت واست مهمه خودت رفت و آمد نکن وقتی پدر و مادر نمی‌فهمند شما چرا باید به فکر اونا باشیبه ...

ممنون عزیز دلم بخاطر نظر همتون 🌻♥️

همتون امروز یک دنیا ب من محبت کردین ک نظرتون رو گفتین و وقت گذاشتین دوستای مهربونم 🌹🌹🌹🌹

دیگه خودتون جواب خودتون رو دادید..به خاطر همسرتون مجبورید که شوهرخواهرشوهرتون رو تحمل کنید..ولی به همسرتون بسپارید که تاوقتی خونه شماهستن ایشونم خونه باشن..چش توچشم نشید تااذیت نشید..به همسرتون بسپارید که کلا پذیرایی رو ایشون انجام بدن و تدارکات باشما باشه

هیزی یه مرد عوضی رو تحمل کردن سخته..خدا کمکت کنه

دیگه خودتون جواب خودتون رو دادید..به خاطر همسرتون مجبورید که شوهرخواهرشوهرتون رو تحمل کنید..ولی به ه ...

اونم بیچاره اصلااااااااااااااا راضی نیست ، حوصله گیر دادن و دعوا پدر مادرش رو نداره 

دلم برای پدر مادرش میسوزه کلی گریه کردن چند سال هم قطع ارتباط بودن ، با درک نکردن شون کاری ندارم ، و ...

شماهم به خاطراونا گذشت کنید اما به نظرمن رفتوآمدوکم کنیداونجوری بهتره