2777
2789
عنوان

بیاید بگم مامانم چی بهم گفت💔

195 بازدید | 20 پست

من چندوقتیه یه چیزی شبیه استخون بالای سینم بود ما فکرکردم دور از جون سرطانه ک خداروشکر نبود. و دکتر گفت چیزی نی

این چندروزه که باهاش دعوا کردم. تازه بهم میگه اگه اعمال و رفتارت خوب بود این بیماریارو نمیگرفتی. یعنی کنابه زد ب بیماریم؟💔🥲

هرکسی لیاقت توجه نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمها تو عصبانیت نقاط ضعف، نقص ها و ایرادهای طرف مقابل و کلّا هر چیزی میگن مخصوصا مامانا که همه چیزو نگه میدارند برای همچین وقتایی 😅😅😅😅 

البته مامان های قدیمی بیشتر این طوری بودند، جدیدی ها که خیلی بهترند

آدمها تو عصبانیت نقاط ضعف، نقص ها و ایرادهای طرف مقابل و کلّا هر چیزی میگن مخصوصا مامانا که همه چیزو ...

مادرا همشون غیرقابل تحملن

دلم میخاد دور از خونوادم زندگی کنم " تنها "

خستم ازشون. متنفرم

هرکسی لیاقت توجه نداره !
مادر من مادر خوبی نبود هرگز،،بهش میگم ناراحت میش،،،هیچکاری برا من نکرده،،،ظاهرشم طوری میکرد همیش باث ...

وای دقیقااااااااا

ی طوری ظاهرشونو مظلوم میکنن ک احساس میکنیم مقصر خودمونیم

هرکسی لیاقت توجه نداره !
مادرا همشون غیرقابل تحملندلم میخاد دور از خونوادم زندگی کنم " تنها "خستم ازشون. متنفرم

وقتی خودت مادر بشی به بعضی رفتارهاش حق میدی ولی اشکال اینه که ما تو رفتارها و افکار خودمون تجدیدنظر نمی کنیم و مایل به تغییر نیستیم. اول از همه خودم پسرم بهم میگه تو از بابات که ۸۵ سالشه بدتر و عقب تری 😅🤨😢

وقتی خودت مادر بشی به بعضی رفتارهاش حق میدی ولی اشکال اینه که ما تو رفتارها و افکار خودمون تجدیدنظر ...

واااا

ما ک مثل پسرت اینطور نمیگیم😢ناراحت نمیشی از حرفش

هرکسی لیاقت توجه نداره !