2777
2789
عنوان

همسر خواهر شوهرم متاسفانه چشم ناپاک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8932 بازدید | 184 پست
این هنر شماست که دایورت کنی اصلا گوش نده فردا روز تشنج کنی همین مادرشوهرت برات کاری می کنه ؟ یا تشکر ...

با اون کاری ندارم 

نمیخام اوضاع جنگ و مرافه بشه همین 

وگرنه انتظار از تشکر اون ندارم هیچوقت 

یاد گرفتم انتظار نداشته باشم از هیچکس 

عزیزم طرز حرف زدن شما اصلا درست نیست ک میگی نیاز ب مشاوره داری !؟ مطمعنم خیلی خوب تاپیک من زو نخونید ...

همه آدمها توی هر بازه ای از زندگی شون ممکن نیاز به مشاوره داشته باشند 

اتفاقا شما طرز فکرت غلطه که مشاوره رو فقط برای روانی ها میدونی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه آدمها توی هر بازه ای از زندگی شون ممکن نیاز به مشاوره داشته باشند اتفاقا شما طرز فکرت غلطه که مش ...

من نگفتم برای روانی هاست 

گفتم طرز برخوردتون جوری هست ک انگار من اشتباه مطلق کردم 

باشه مرسی این هم نظر شماست 

هرکسی اجازه داره نشر خودشو بده 

ممنون از نظرتون 🌹 

عزیزم میدونید جریان چیه خواهرهمسزم پا گذاشته رو نقطعه ضعف ما ؛!!!!!!پاشو کرده تو یه کفش ، روی احساسا ...

من باشم اجازه نمیدم خواهر شوهرم اختیار رفت و آمد منو دستش بگیره

مهم ارامش خودتونه،پدر و مادرش فردا خدایی نکرده اتفاقی بیوفته و ابروی شما بره مطمعنا شمارو مقصر میدونن،رو حرفتون باشین و بگین خواهر و برادر دوتایی رفت و آمد کنن ،من نه میرم خونشون نه اجازه میدم بیاد

زیاد رو ندین به پدر و مادرش،اینحوری شوهرش فک میکنه شمام خوشتون اومده از اوضاع

من نگفتم برای روانی هاست گفتم طرز برخوردتون جوری هست ک انگار من اشتباه مطلق کردم باشه مرسی این هم نظ ...

بله کسی که خودش رو فراموش کنه و دنبال رضایت دیگران باشه حتی به قیمت دوباره بد شدن حالش داره اشتباه میکنه 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
من باشم اجازه نمیدم خواهر شوهرم اختیار رفت و آمد منو دستش بگیرهمهم ارامش خودتونه،پدر و مادرش فردا خد ...

چی بگم دیگ دیوونه شدم 😭

من تصمیم خودمو گرفتم 

دوست داشتم فقط با بقیه دوستانم درد و دل کنم 😔😔😔😔😔😔

من باشم اجازه نمیدم خواهر شوهرم اختیار رفت و آمد منو دستش بگیرهمهم ارامش خودتونه،پدر و مادرش فردا خد ...

من اصلا اجازه رفت آمد ندادم ب خواهرهمسرم 

پدر مادرش ساده لوح هستن و خیلی بهش بها زیادی میدن 

من ازشون خبر دارم دوباره اوضاع خراب میشه ژ مادرشوهرش بدجور رفتار می‌کنه با ما .... 

نمیخام این اتفاق بیفته 

منو همسرم  چندین سال قطع ارتباط بودیم و ب حرف خواهرشوهرم نرفتیم 

پدر مادرش هم طرف اون بودن 

چه میشه کرد 

زود گولش رو میخورن 

الان هفته دیگ دعوتمون کرده 

بعدش ب طبع میاد خونه مون دیگ ! 

هرجور راحتی عزیزم،دعوای الان خیلی بهتر از خدایی نکرده آبرو ریزی بعده

همه چیز از هم می‌پاشه 

میشه چندین سال گذشته ! 

من فقط نمیخام این اتفاق بیفته همین فقط 

می‌دونم همه چیز بهم می‌ریزه 

البته نمی‌دونم این آقا هم چندین بار پاشه بیاد 

باید زمان بگذره تا بفهمم 

اما آدم پر رویی هست بشددددددت ، و خیلی هم اهل نقطه ضعف گرفتن هستن 

شوهر خواهر شوهر من از اون مردی که تو تعریف میکنی بدتره تقریبا زنش هم جرعت نمیکنه چیزی بگه می‌ترسه طل ...

میدونید چیه اینجور افراد جلوشون کوتاه میان ک انقد وحشی میشن ! 

دقیقا مثل داماد همسرم اینا ....هیچکسی جلوش رو نگرفته ، از هیچکسی ترس نداره ، و همیشه میبینه ک پدر و مادر همسرمش به حرف دخترشون میرن و کوتاه میان ...برای همین اینا همچین جراتی های کسب میکنن! 

گیر آدمش نیفتادن ک مثل موش دنبال سوراخ بگردن برای قایم شدن