2777
2789
عنوان

همسر خواهر شوهرم متاسفانه چشم ناپاک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8932 بازدید | 184 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سری مسائل خیلی طولانی میشن نمیتونم کامل توضیح بدم 

متاسفانه همسر خواهر شوهرم ، آدم نرمالی نیست از نظر اخلاقی ، کلا هم چشم ناپاکی ، هم خیلی موارد دیگ ، بسیار آدم پر رویی هست ، از اوناست ک حالت دوماد سرخونه داره ، و ابرو خودشو می‌بره برای مسائل مادی و خیلی حالت زورگویی داره ، و متاااااااسفانه پدر همسرم ک باید مدیریت خونواده زو‌برعهده داشته باشه کلا شخصیت ساده ای داره ، مسائل رو اصلا نمیتونه حلاجی و مدیریت کنه ، خیلی خیلی انسان ساده لوحی هست و بشدددددددت هم ب دخترش اهمیت میده ، همسر منم خیلی دوست داره اما بعلت اینکه پدرها دخترها رو خیلی دوست دارن اون حالتی هست و کلا آدمی هست ک اگر بخوای براحتی میتونید ازش سواستفاده کنی ! 

اینا رو گفتم ک بدونید پدرهنسرم توان مدیریت خونوادگی رو نداشته ک بتونه از پس این داماد بربیاد 

این آقا از اول اینکه دوماد این خونواده شده یعنی چند سال قبل از ازدواج ما برمیگرده ب ۱۸ سال پیش 

خودمم ۱۰ سال ازدواج کردم 

همسرم میگه موش میدوونده تو خونواده ما و بسیار بسیار آدم پولکی هست و اهل نقشه پیداه کردن 

از اوناست هاااااا ؛!!!! ک یه خونواده رو از هم بپاشه براحتی 

همسرم می‌گفت از اول بشدددددددددددت ب همسرم حسادت بدی داشته ، و می‌گفت به دروغ برعلیه من خیلی حرفا پی ...

بی خیالش بشین

انقدر بهش فکر نکنید

مگه کی هست

همه شناختنش دیگه 

وقتی ازش خوشتون نمیاد ازش فاصله‌ بگیرین