2777
2789

من طلاق گرفتم،اون روزا اگه کسی میخواست بیاد بام حرف بزنه نگاه میکردم ببینم قبلا بهم سر میزد و جویای حالم بود یا نه الان که فهمیده میخوام طلاق بگیرم اومده سراغم که یه وقت بقول خودشون برا اونا بد نشه بگن فلانی خواهرش طلاق گرفته(هر چند آدم منطقی و سطح بالا طلاقو بد نمیدونه)

خلاصه وقتی خواهر برادرام اومدن که منصرفم کنن نه تنها به حرفشون گوش ندادم که محکم گفتم زندگیم به خودم مربوطه چون هیچوقت کمک حالم نبودن هیچوقت تو تنهاییام و مشکلاتم پیشم نبودن 

الان اگه کسی تو خانوادتون هست که با خواهرت قبلا رابطه نزدیکی داشته به اون بگین منصرفش کنه و باش حرف بزنه ،البته شاید خواهرت دلیل منطقی داره برا جداییش

ولی اگه از رو دلخوری و ناراحتی این تصمیم گرفته بهش فضا بدین تا خودشو پیدا کنه یکم دور باشن از هم بد نیست

جلوی خانواده برادرم از شوهرخواهرم میپرسه شغلت مهمه یا زنت؟ اونم شوخه گفته شغلم. دیگه از اون روز ببعد ...

تو زندگیشون نیستی شاید واقعا الویت همسرش نیست

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من طلاق گرفتم،اون روزا اگه کسی میخواست بیاد بام حرف بزنه نگاه میکردم ببینم قبلا بهم سر میزد و جویای ...

الان چی؟دوس داری اون تایم منصرفت میکردن یا نه؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شوهرش آدم خوبیه و اینکه میدونیم از لجبازیه خواهرمه که این تصمیمو گرفته. پارسالم همچین تصمیمی گرفته ب ...

پس بهش زمان بدید

شاید لجش خوابید

بنظرم رک بهش بگید فکر میکنید لجبازه و همسرش مرد خوبیه

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

جلوی خانواده برادرم از شوهرخواهرم میپرسه شغلت مهمه یا زنت؟ اونم شوخه گفته شغلم. دیگه از اون روز ببعد ...

برادرت از دامادتون پرسیده شغلت مهمه یا زنت؟؟؟

خب توهین اولو که برادرت کرده

وقتی کسی این مقایسه رو برا خواهر خودش به کار میبره معلومه طرف هم چه جوابی میده،هر چند مشخصه هم برادرت هم دومادتون هر دو از رو نادونی حرف زدن

خواهرتم بجای لج کردن سعی کنه از خونواده خودش فاصله بگیره و رو اخلاق و رفتار شوهرش تمرکز کنه و تغییرش بده

من طلاق گرفتم،اون روزا اگه کسی میخواست بیاد بام حرف بزنه نگاه میکردم ببینم قبلا بهم سر میزد و جویای ...

حالا من شاید زیاد نرم خونش ولی خب یه خواهر دیگم که خیلی میره خونشون و بهش سر میزنه حتی اونم پس زده گفته من میخوام طلاق بگیرم تو هم دخالت نکن

اللهم عجل لولیک الفرج

برادرت از دامادتون پرسیده شغلت مهمه یا زنت؟؟؟خب توهین اولو که برادرت کردهوقتی کسی این مقایسه رو برا ...

قضیه اینجوره که خواهرم برای عملش میخواست بره شهر بعد برادرم پرسید که تو نمیتونی مرخصی بگیری زنتو ببری؟ شغلت مهمه یا زنت. اونم تازه به شوخی گفتن دوتاشون هم برادرم هم شوهرخواهرم

اللهم عجل لولیک الفرج

الان چی؟دوس داری اون تایم منصرفت میکردن یا نه؟

من از زندگیم راضی نبودم و اگه اون تایم منصرفم میکردن همیشه اونارو مقصر میدونستم،ببین من بیشتر دوست داشتم وقتایی که اوایل ازدواجم بود و من بچه و بی تجربه بودم خونوادم کمکم میکردن تا بتونم از پس مشکلاتم بربیام،ولی اونا هیچوقت خودشونو قاطی نکردن تا دم طلاق انگار از خواب پا شدن،در کل چون هیچوقت حمایتشونو نداشتم گفتن نگفتن اونا تاثیری تو طلاقم نداشت

هر چیزی به وقت خودش موثره

من از زندگیم راضی نبودم و اگه اون تایم منصرفم میکردن همیشه اونارو مقصر میدونستم،ببین من بیشتر دوست د ...

🩷🩷🩷🩷🩷🩷انشالله آینده ی بهتری داشته باشی

قضیه اینجوره که خواهرم برای عملش میخواست بره شهر بعد برادرم پرسید که تو نمیتونی مرخصی بگیری زنتو ببر ...

میدونم هر دو شوخی کردن ولی شوخیشون کار آدمای نادونه،نه برادرت درست سوال کرد نه دومادتون خوب جواب داد

خواهرت الان ناراحته یکم زمان بدین اوکی میشه بش فشار نیارین بنظرم 

بعدم بش بگو آدم که بخاطر نادونی یکی سریع طلاق نمیگیره هر کسی ممکنه یه اشتباهی بکنه حالا فکر میکنه بقیه مردا خوبن؟ 

حس میکنم سن خواهرت کمه اره؟

مممنونم ولی آینده من تباه شدایشالله برا کسی پیش نیاد این اتفاق و همه خوشبخت باشن کنار هم

😞😞😞😞😞😞😞😞