2777
2789

میرم رنگ مو یاد بگیرم با مشورت هم این کارو انتخاب کردیم اما الان ک چهارجلسه هست میرم هی بهونه میاره اخلاقش بد شده میگه بیا بریم حق طلاق رو پس بده تو ب درامد برسی جدا میشی 

منم نمیخام پس بدم اما قصد طلاق هم ندارم یعنی ب چنین نیتی نرفتم اموزش ببینم  

یکسره میگه پول در بیاری بعدش طلاق میگیری الانم کلی گریه کردم هی دعوا الکی راه میندازه 

خب زنای دیگه اینکارو میکنن چشمش ترسیده

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا کسی بهش حرفی زده گوششو پر میکنه یا نه چیزی قبلا شنیده الان ترسیده

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

چون اکثر ارایشگرا زندگی خوبی ندارن تو بیشتر محیط ارایشگاها از دوست پسراشون میگن دم و دیقه ترکیه و دبی میرن برا کلاساشون اینا ک دست شوهر نمیگیرن ببرن ک 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره