2777
2789
عنوان

میخوام مهریمو بذارم اجرا پولدار شیم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا این کارو میکردن.

مرد میرفت زندان و دولت پولو پرداخت میکرد. بعدم میومد بیرون خوش و خرم زندگی میکردن ولی از سال هشت و هفت قانون عوض شد و دیگه نمیشه.  از اون زمان مردا مخالف مهریه شدن😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
لعنتی پس رو چی حساب کردی رو من

آره داری ۱۰۰ دستی بدی کارمون راه بیفته🤣

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
من به ابجیام میگم نزدیک ۲۵ میلیارد پول بالقوه دارن رو هم😂😂

پولدارهای خاموشیم ما زنها

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چجوری

مثل تاپیک شماس یا افشاگریه یا این کارا😢😂😂

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

مثل تاپیک شماس یا افشاگریه یا این کارا😢😂😂

دیگه همه رد دادیم از بی پولی🤣

جاریم به برادرشوهرم میگه بزار من مهریمو بزارم اجرا تو بیفتی زندان ،اینجوری بابات پولو جور میکنه نمیزاره بمونی زندان🤣 

اینم گفته میخوای من تو زندان بپوسم اگه بابای منه به کتفش هم نیست 😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دیگه همه رد دادیم از بی پولی🤣

بله حق میدم🥲💔

الهی تنتون سلامت باشه و زندگی شادی داشته باشید همیشه هم جیبتون پر از پول باشه🙂❤️❤️

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary