من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مرد میرفت زندان و دولت پولو پرداخت میکرد. بعدم میومد بیرون خوش و خرم زندگی میکردن ولی از سال هشت و هفت قانون عوض شد و دیگه نمیشه. از اون زمان مردا مخالف مهریه شدن😂
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
جاریم به برادرشوهرم میگه بزار من مهریمو بزارم اجرا تو بیفتی زندان ،اینجوری بابات پولو جور میکنه نمیزاره بمونی زندان🤣
اینم گفته میخوای من تو زندان بپوسم اگه بابای منه به کتفش هم نیست 😆
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
الهی تنتون سلامت باشه و زندگی شادی داشته باشید همیشه هم جیبتون پر از پول باشه🙂❤️❤️
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary