2777
2789
عنوان

با این لباسا چه استایلی میتونم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 67 پست
نمیدونم .ک.سخلم 😑اون لحظه از رنگش خوشم اومد

ولی پافر خردلی با هودی کرم و نیم بوت کتونی قهوه ای (نیم بوت کتونی چیه؟ 😂) خیلی خوب میشه 

شلوارم نمیدونم اونو خودت امتحان کن ببین کدوم بیشتر بهش میاد مثلا سفید یا... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شال بافت منظورته؟سرم کنم یا دور گردنم؟کاپشن زیرش چی بپوشم

شال اسپرت دیگه

بافت یا غیر بافت خیلی فرقی نداره

سرت کن 

البته اگه بخوای با کلاه و شال گردن سفیدم قشنگ میشه

زیر کاپشنت دورس مشکی یا سفید بپوش

اگرم نداشتی یه چیز مشکی یا سفید بپوش دیگه😂

پافر خردلی با شلوار جین آبی با بوت کوتاه قهوه ای مشکی زیر پافرتم دورش مشکی میپوشیبا شال مشکی یا کلاه ...

مرسی قربونت برم خیلی عالی گفتی😘🙏🏻

راسی من دوس دارم شلوارو بزارم تو بوت دیدی میپوشن یه حالت شلخته داره شلوارشون تو بوت ؟ ولی خب شلوارام هیچکدوم مناسب چنین حرکتی نیستن 😑 

بنظرت چه شلوار و بوتی بخرم که اون حرکتو بزنم 😂

میخوام پالتو بلند هم بخرم ؟ بنظرت چه رنگیش شیک تره و اینکه چه شلواری برای پالتو بخرم و چه بوتی

خودم نظرم رو پالتو کرمی یا سفید مایل به کرمه

به نظرم شلوار جین جذب تیره با پافر خردلی خوب بشه

اگه بخواد با هودی کرم و کتونی قهوه ای بپوشه یه آیتم کرم قهوه ای و یه استایل روشن داره شلوار تیره اصلا خوب نمیشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مرسی قربونت برم خیلی عالی گفتی😘🙏🏻راسی من دوس دارم شلوارو بزارم تو بوت دیدی میپوشن یه حالت شلخته د ...

فدات شم عزیزم 

فکر کنم با شلوار بگ یا اسلش بشه همچین کاری کرد

بزن گوگل فیلمشو ببین من با شلوار بگ این کارو میکنم

پالتوی بلند کرمی خیلی قشنگ میشه وایییی💓

با پالتوی بلند کرمی باید شلوار جذب مشکی بپوشی با چکمه یا بوت بلند مشکی

حتما شلوارت باید جذب یا مام باشه