2777
2789
عنوان

شما این مماخ رو عمل میکنید❗️❗️❗️عکککککسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 123 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یبار رفتم مشاوره زیبایی گفتن بینیت نیاز به عمل ندارهاگه اونجور که تعریف میکنی هست پشیمون میشی از ...

ببین از هر زاویه بینیه خوبیه 

حتی جمع و‌جوره

فقط یه جوریه پرها بینیم که عصبی میشم  🤦🏻‍♀️

صورت زیبا دلیل خوشبحتیه؟تنها دلیل خوشبختی همون بخت و اقبالیه که واسمون نوشتن

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
ببین از هر زاویه بینیه خوبیه حتی جمع و‌جورهفقط یه جوریه پرها بینیم که عصبی میشم 🤦🏻‍♀️

منم نوک بینیم گرده دلیل اینکه یه مدت فکر عمل داشتم همینه

شمارو فکر کنم دیدم زیبایی نیاز به عمل نداری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
منم نوک بینیم گرده دلیل اینکه یه مدت فکر عمل داشتم همینهشمارو فکر کنم دیدم زیبایی نیاز به عمل نداری

ببخشید شما اون وسایل چوبی ک برای جهیزیت خریدی پیج دارن؟ 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
منم نوک بینیم گرده دلیل اینکه یه مدت فکر عمل داشتم همینهشمارو فکر کنم دیدم زیبایی نیاز به عمل نداری

میشه تاپیک من 

این بی عمل میخاد صحفه۲ یا۳ ببینی؟

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

اعتماد بنفس مهم ترین چیز تو زندگیه

اعتماد بنفس  باعث خیلی از موفقیتها میشه ولی الزاما باعث احساس خوشبختی نیست..و همه کسانی که بینی خوب دارن که اعتماد بنفس بالا ندارن..

پارسا پسرمامان😍
ببخشید شما اون وسایل چوبی ک برای جهیزیت خریدی پیج دارن؟

نه عزیزم من حضوری خریدم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
صورت زیبا دلیل خوشبحتیه؟تنها دلیل خوشبختی همون بخت و اقبالیه که واسمون نوشتن

اولا که خوده انسانه که موقعیت و دنیای خودشو میسازه

دومن که ظاهر و زیبایی بسیار مهمه

و اینا حرفای فلسفی و پوچ که‌ خودتو گول میزنید

زیبایی تو تاثیری رو زندگی بقیه نداره

ولی حال خوب به خودت میده 

اعتماد به نفس میده

سر خورده نیستی