2777
2789
عنوان

یه پسره بهم پیشنهاد داده بیایدددد

207 بازدید | 20 پست

۱۲ سال ازم بزرگ تره، پولداره،موفقه تو چندتا شرکت و هولدینگ مشاوره میده، ماشین خونه همچی هم داره

ولیییی از ظاهرش اصلا خوشم نیومد و اینکه دوست عشق سابقمه من فالوش کردم که ببینم از عشقم استوری چیزی میزاره یا نه که به گفته خودش عاشقم شده و پیام داده(نمیدونه منو رفیقش همدیگه رو میشناسیم)

بعد یه جوریم چت میکنه مثل پیرمردا سنش هم نقطه ضعفشه میخواد همش خودشو جوون نشون بده(۳۶ سالشه)

نظرتون چیه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواد خودشو جوون نشون بده؟مگه ۳۶ پیره؟

والا تعجب کردم از کی تا حالا متولد ۶۷ پیر شد!! برادرشوهر من متولد ۶۷ ی جوون شیطونه ک ازدواج هنو نکرده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
در مواجه با من هی تاکید داره من جوونم مثلا هی میپرسه خوب موندم؟و چیزای دیگه

چی بگم والا خوشت نیومده از قیافش رد کن دیگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
والا تعجب کردم از کی تا حالا متولد ۶۷ پیر شد!! برادرشوهر من متولد ۶۷ ی جوون شیطونه ک ازدواج هنو نکرد ...

فقط تو ایرانه میفهمن طرف ۳۰ رو رد کرده دیگه جوون نمیبیننش

والا به نظر من ۳۰ تازه اول جوونیه

نگو که اسمش نیماعه🤣

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند