2777
2789
عنوان

شما این مماخ رو عمل میکنید❗️❗️❗️عکککککسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 123 پست
منم یبار رفتم مشاوره زیبایی گفتن بینیت نیاز به عمل ندارهاگه اونجور که تعریف میکنی هست پشیمون میشی از ...

عزیزم فیلر بینینت هنوزم هست؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
میشه تاپیک من این بی عمل میخاد صحفه۲ یا۳ ببینی؟

اصلا عمل نمیخواد خیلی خوش فرمه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا عمل نمیخواد خیلی خوش فرمه

فداتشم😍

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

عزیزم فیلر بینینت هنوزم هست؟

نه عزیزم من کلا نیم سی سی زده بودم

یک سال و نیم پیش

هیچی نمونده ارش

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

فداتشم😍

خدا نکنه

منم نوک بینیم گرده دلیل اینکه یه مدت فکر عمل داشتم همینهشمارو فکر کنم دیدم زیبایی نیاز به عمل نداری

مرسی

ولی نمیدونم چرا هر چند وقت یه بار فکر این قضیه ولم نمیکنه

میگم شاید بهتر بشم 

مرسیولی نمیدونم چرا هر چند وقت یه بار فکر این قضیه ولم نمیکنهمیگم شاید بهتر بشم

کمالگرایی

منم هستم

کنترلش میکنم

گونه هات ژله؟چند سی سی

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

نمیار ک

روی لینک باید بزنی

نه عزیزم من کلا نیم سی سی زده بودمیک سال و نیم پیشهیچی نمونده ارش

چرا تمدید نمیکنی باز؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اولا که خوده انسانه که موقعیت و دنیای خودشو میسازهدومن که ظاهر و زیبایی بسیار مهمهو اینا حرفای فلسفی ...

منم همینو میگم خواهر من بهترین موقعیت شغلی و زیبا ترین چهره رو بدون هیچ عملی داره هزاران خواستگار پولدار و موقعیت عالی داشت ولی قسمت یک آدم نفهمی شده که نه تنها زیبایش بهش کمک نکرده که باعث شده بخاطر همون زیبایشش هیجا نره چون همسرش بشدت بد ذاتو کثیفه همیشه دوسمت داستانو نگاه کنین با اینکه چندین بار باهم قبل ازدواج مسافرت خانوادگی رفتیم و به شناخت رسیده بودن

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...