2777
2789
عنوان

شما این مماخ رو عمل میکنید❗️❗️❗️عکککککسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا بنظرت دماغ خوشگل و خوب چن درصد باعث میشه ادم احساس خوشبختی کنه؟

دراحساس خوشبختی اثری نداره..فقط  اعتماد بنفسش بیشتر میشه..اونم بعد ازعمل یکی دوسال اعتماد بنفسش زیاد میشه.. بعد دیگه براش عادی میشه...ملاک  خوشبختی ارامش ولذت بردن از زندگیه 

پارسا پسرمامان😍

منم یبار رفتم مشاوره زیبایی گفتن بینیت نیاز به عمل نداره

اگه اونجور که تعریف میکنی هست پشیمون میشی از عمل

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
پستا دیر منتشر میشه.به خصوص که عکس باشه. هدیه جدید سایته به مناسبت سال نوی میلادی

میشه بیاین تاپیک اخرم به کمکتون نیاز دارمم 🤌🏻

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

منم یبار رفتم مشاوره زیبایی گفتن بینیت نیاز به عمل ندارهاگه اونجور که تعریف میکنی هست پشیمون میشی از ...

میشه بیاین تاپیک اخرم به کمکتون نیاز دارمم 🤌🏻

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

سایتم باگ داره عکس نمیاد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
حالا بنظرت دماغ خوشگل و خوب چن درصد باعث میشه ادم احساس خوشبختی کنه؟

دماغ خوشگل با عث خوشبختی نمیشه چهره زیباست که باعث خوشبختی میشه 

ولی خود همون چهره زیبا ۵۰ درصدش به بینی هستش

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون