2777
2789
اگه تهیونگ که باشه میترکونهشایعه شده بود که رزی قراره بازی کنه

از وی هاجون ک‌پرسیدن و اون مرده بازیکن ۴۵۶ انگار اره هست

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منتظر فصل ۳ prisma. بودم که گویا لغو شده

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

ونزدی... ارباب حلقه ها حلقه های قدرت فصل سوم.. کلا فیلم های مثل این ژانرها دوست دارم.. اگه یه سریال کارگاهی وماجراجویی میشناسین... بهم معرفی کنید؟ 

ممنون💙

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

ونزدی... ارباب حلقه ها حلقه های قدرت فصل سوم.. کلا فیلم های مثل این ژانرها دوست دارم.. اگه یه سریال ...

دوتا گذاشتم توی سایت توی این ژانر اونا رو حتما ببینید خیلی باحالن

حتما خبر میدم بهت

ممنوننننن

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

فیلم میذارم براتوناگر فیلمی سریالی چیزی خواستید بگید

سلام

با سانسور هستن یا بدون سانسور؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.