یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زیااااد نداشتولی با یکی ۹سال دوست بود ک بعدش بامن اشنا شد مشکلی ام نداریم
یادش نمیفته؟؟؟؟
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من شوهرم فقط یکی داشته ولی بعضی وقتا میگم کاش دوست دخترای زیادی داشت یکم ناز کشیدن و حرف زدن با خانما رویاد میگرفت خیلی نابلده هرچیزی کوچیکیو خودم باید یادش بدم
اینکه فکر کنید قبل شما یکی دیگه رو در اغوش گرفته و اولین عشقش نیستید شما رو اذیت نمیکنه؟
من اولین عشقش بودم اما قبل من دوست دختر زیاد داشت ۵ سال دوس بودیم کات کردم باهاش بعد منم باز دوس دختر داشت اما همه دوست دخترای بعدش منو میشناختن انقد از من گفته بود بعد اشتی و ازدواج
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️