2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون کلی دوست دختر داشت بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 47 پست
اوه چ جالبحالا برا من تایمی ک دوس بودیم رفت المان اونجا اقامت بگیره اینم با ازدواج سوری واینا منم او ...

اوهوم اون دختره ولی یهویی اینکارو کرد.الگی هم میگه نمیخواست برگرده فقط اقامت خودشو میخواست

بعدم همسر من و خانوادش یجوری ان اصن اقامت نمیخوان انقد وضع مالیشون خوبه ک هرجا بخوان با پول میتونن برن اصن همین تهرانم بهشته واسشون

این منتهی از خوبیه زیاد انگار دلش زده شده بود یهو رفت

همسر من فک ۶.۷سال پیش ک باهم بودن واسش پیانو گرفته بود ۷۰تومن سنتور گرفته بود ۳۰ تومن

خب ۷سال پیش این پولا زیاد بود

ماشین واسش خریده بود حتی.دیگ از مرد چی میخوان خب

تورو سننه؟

اوهوم اون دختره ولی یهویی اینکارو کرد.الگی هم میگه نمیخواست برگرده فقط اقامت خودشو میخواستبعدم همسر ...

ولکن اون ک رفته دیگه رفته

اره گاهی ادم قدر چیزایی ک داره رو نمیدونه ،برا منم نمیدونست ک رفت اما تو نبودم فهمید چیو نداره برگشت

خوشبخت باشید

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره