2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون کلی دوست دختر داشت بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 47 پست

خیلی نداشته میدونم قبل از من خاستگاری یه نفر آشنا رفته بعداز مدت کوتاهی همسرم نپسندیده دختره رو و عقب کشیدن ، من مشکلی نداشتم ولی دختره دیوونه شده بود به خون من تشنه بود😄😄😄

حالش بهم میخوره

چرا.۹ سال اخه زیاده چی شده جدا شدن 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه فکر کنید قبل شما یکی دیگه رو در اغوش گرفته و اولین عشقش نیستید شما رو اذیت نمیکنه؟

نه چون نه اون قبلی ها عشق من بودن نه دوست دختراش عشق اون بودن ادم با هرکی دوس میشه که عشقش نیست

عشقش من هستم و همچنین اون عشق منه که ازدواج کردیم

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

دختره بدبخت شد که ۹ سالللللل

خواست خودش بوده موندن تو رابطه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من اگر بودم ناراحت میشدم به جز من با کسی دیگه بوده باشه

ن اون تایم ک نبودم مهم نیست اون تایم ک باشم با کسی باشه ناراحت کنندس😞

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دختره بدبخت شد که ۹ سالللللل

تقصیر خودش بود دیگ

همسر من یجوریه ک صد خودشو واسه همه میذاره

واسش از ماشین بگیر گرفته بود تا پیانوی ۷۰ میلیونی اونم ۷سال پیش فک ۷۰ تومن بوده

ولی دختره بعد از ۹ سال گفت میرم کانادا درسمو تموم کنم

رفت کانادا یک ماه بعد بخاطر اینکه اقامت بگیرخ با یکی نامزد کرد

اقامت و ک نتونست بگیره یکی دوسال بعد برگشت

ک دیگه جاشو پر کرده بودم الانم همچنان خودشو ب درو دیوار میکوبه ک غلط کردم برگرد بمن

تورو سننه؟

نه چون نه اون قبلی ها عشق من بودن نه دوست دختراش عشق اون بودن ادم با هرکی دوس میشه که عشقش نیستعشقش ...

خوبه واسه خودتون زیبا جلوه دادین 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یادت بیاد ناراحت نمیشی؟

نه بابا اینجوری ک من پر کردم دل همسرمو اون کسی نتونسته پررکنه

اگر اینطور بود وقتی دختره برگشت میتونست من و ول کنه برگرده بهش

ولی اونقد کارا واسه من کرده ک واسه هیچ احدی حتی اون دختره نکرده اینا واسم ارزشمندن ناراحت نمیشم پس

تورو سننه؟

ن اون تایم ک نبودم مهم نیست اون تایم ک باشم با کسی باشه ناراحت کنندس😞

درست میگی 

ولی دیدم بعصیا رو زندگی متاهلیشون هم اثار اون روابط میاد 

بیشتر میخوام اونا بگن