2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان من میخوام برای بهمن دانشگاه ازاد بر اساس سوابق ثبت نام کنم کدوم رشته به نظرتون آینده شغلی بهتری داره برای استخدامی 

شنیدم برای چند سال دیگه آموزش و پرورش خیلی کم دیگه از طریق آزمون استخدامی معلم میگیره به نظرتون چیکار کنم کدوم رشته بهتره 

:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کدوم که حقوقش بهتره ولی عزیزم به نظرم اموزش ابتدایی خیلی اعصاب و حوصله میخواد

به معلمی خیلی علاقه دارم ولی شنیدم برای سه چهار سال دیگه آموزش و پرورش دیگه از طریق آزمون استخدامی معلم نمی گیره میگم هر کدوم که بعد ها بتونم شاغل بشم و برم

:)
به معلمی خیلی علاقه دارم ولی شنیدم برای سه چهار سال دیگه آموزش و پرورش دیگه از طریق آزمون استخدامی م ...

ححسابداری بخونی چرا بری معلمی 

من خودم دانشجو فرهنگیانم 

برو بانک ماهی ۲۰ ۳۰ حقوقته!