2777
2789

داستانش طولانیه خلاصه میگم بهتون 

من ی دختر تنها ی کاری پیدا کردم کار میکردم درآمدش هم عالی بود عالی 

ی مقداری پس انداز داشتم این  آقا دو کوچه با خونه ما فاصله داره 

هی مامانش میفرستاد که من راضی بشم باهاش کار کنم …. 

ترید میکنه 

منم اون موقع نمیدونستم چخبره اصلا ترید چیه 

اول‌گفت ی پیج اینستا بزن از خودت فیلم و عکس بزار آدما بیان فالو کنن بعد بیان کانال من و سیگنال بهشون بفروشم و آموزش بدم 

من گفتم من نمیتونم پیج بزنم خودت میدونی شهر ما کوچیکه فردا پشت سرم حرف بزنن 

قبول  کرد گفت بیا پس ترید بهت یاد بدم درآمدش انقد خوبه من چندتا خونه خریدم چندتا زمین خریدم 

من فلانم و این حرفا منم حرفشو باور کردم 

واسه طولانی نشه میگم بقیشو بمونین لطفا کمکم کنین چطوری پولمو ازش بگیرم 

توضیح در مورد پول هم میدادی 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

همینجوری گذشت و گذشت اینم همش‌در‌گوش من‌میخوند که ترید اینجوره و اونجوریه 

اما احمق و طمع کار بود 

منم سادگی کردم حماقت کردم حرفشو باور کردم خودم همه اینارو میدونم 

شما نمیدونین این چه حرفا بمن میزد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضرر کرده دیگه کار ریسکیه

ممکن بود سود کنه ممکن بود ضرر کنه 

وقتی تو سود میخواستی شریک بشی تو ضرر هم باید باشی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

سری اول من اومدم صد میلیون گذاشتم سریع خرابش کرد 

بعد گفت حالا اشکال نداره حواسم نبود این سری درست میشه حالا اون صد تومنه میزاریم من‌برمیگردونم سودم میکنی 

بچها خیلی در گوشم‌میخوند منم بخاطر اینکه اون پولم برگرده حرفش کوش کردم 

اینم خراب کرد 

ای بابا خدا صبرت بده منم یکی همینجوری ازمون با کلاه برداری پول گرفت دیگه فهمیدم بگم جونمو بگیر پولمو نگیر دختر باید یاد بگیریم پول دست هرکسی ندیم اگه میتونی بهش بگو پلیس فتا شکایت میکنم یا تهمت ناموسی بهش بزن مزاحمت یا چیزی 

فکر نکنم شگایت فایده ای داشته باشه 

چون با رضایت خودت بوده کلاهبرداری فرق داره

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

ضرر کرده دیگه کار ریسکیهممکن بود سود کنه ممکن بود ضرر کنه وقتی تو سود میخواستی شریک بشی تو ضرر هم با ...

کار ریسکی بلد نبود غلط می‌کرد اومد بمن گفت مینشست درآمد ی پزشک حساب می‌کرد میگفت من بیشتر از اینا در میارم