2777
2789

من آخر این ماه ۲۹ میشم از آلان دل مردم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر روز یه چیزیم هست یه روز میگرن دارم یه روز دیسک کمر یه روز شوهرم حرصم میده یه روز بچه هام حرصم مید ...

حواست باشه حرص خوردن غم خوردن خیلی پیرت میکنه خیلی

فقط از لحاظ روانی مراقب خودت باش که بدجور پیر و خسته میشی

۳۰ سالگی که والا هنوز اول جووونیه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

حواست باشه حرص خوردن غم خوردن خیلی پیرت میکنه خیلیفقط از لحاظ روانی مراقب خودت باش که بدجور پیر و خس ...

دوست دارم مثل قبل برای همه چیز ذوق داشته باشم ولی ذوق ندارم

هر روز یه چیزیم هست یه روز میگرن دارم یه روز دیسک کمر یه روز شوهرم حرصم میده یه روز بچه هام حرصم مید ...

تو منی یا من تو

من از شوهرم آدم قوی ساختم

ولی اون تا تونست منو ضعیف و ضعیف کرد تا ازش،سر نباشم و دلمو کشت