2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خخ دیونخ بیکاری میری بیو اینو اون چگ میکنی همین استرس باعث مبشه دیر بچه دار بشی ک و ن لق همه بیخیال ...

نه من سریع باردار میشم

خودم نمی‌خوام فعلا بچه دار بشم 

چون دختر سه ماهمو از دست دادم 

سه ماهه باردار نه ها سه ماه بود که ب دنیا اومده بود 

شدید افسردم نمی تونم دیگه ب بچه فکر کنم

نه من سریع باردار میشمخودم نمی‌خوام فعلا بچه دار بشم چون دختر سه ماهمو از دست دادم سه ماهه باردار نه ...

وای خدای من 😭😭فک کردم بچه دلت بوده😔خیلی سخته خدا صبرت بده باایتکه اصلا نمیشناسمت چشام اشکی شد🥹🥹🥹

نه من سریع باردار میشمخودم نمی‌خوام فعلا بچه دار بشم چون دختر سه ماهمو از دست دادم سه ماهه باردار نه ...

وااای الهی خدا بهت صبر بده عزیزم چقد سخته منم ی بچه سه ماه البته باردار بودم از دست دادم‌ تا چند سال بعدش بچه دار نشدم 

اما عزیزم اخرش چی دنیا همینقد پسته شما زودی یکی دیگه بیار قشنگم تا دیر نشده 

حالا‌

ببخشید میتونم بپرسم دلیلش چی بود؟؟ 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

وااای الهی خدا بهت صبر بده عزیزم چقد سخته منم ی بچه سه ماه البته باردار بودم از دست دادم‌ تا چند سال ...

رفتم لباساشو پهن کنم برگشتم دیدم دمر افتاده خفه شده 

نفسش بند اومده بوده 

لعنت ب من دوست دارم بمیرم🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

منظورش اینه با اینکه یه نفره ولی انکار صد نفرهنه اینکه بارداره

درسته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

رفتم لباساشو پهن کنم برگشتم دیدم دمر افتاده خفه شده نفسش بند اومده بوده لعنت ب من دوست دارم بمیرم🚶� ...

ای وای من 

اصلا تقصییر شما نیست عزیز دلم چرا خودتو مقصر میدونی گلم 

انشالله یکی دیگه میاری عزیزم برات جبران میکنه 

حق داری خداییش واقعا سخته 

ما یکی از خانومای همسایمون بنده خدا بعد چندین سال بچه دار شده بود پسر بچه بود اون البته 

بعد همینکه ۴۰ روزش رد شده بود سرما میخوره طفلک تا میبرتش دکتر برمیگرده مبینه بچه نفسش وایستاده 

بنده خدا دیگه بچه نیاورد تا پارسال که خدا بهش ی دوقلو داد 

الان میگه کاش زودتر میاوردم 

الانم اینو گفتم که بدونی عزیزم برای هرکسی ممکنه پیش بیاد از همه الان مهمتره روحیات خودته الان همسرتو داری میتونین بهترین روزهارو در کنار هم داشته باشین سخته اما میشه 

مطمئن باش خدا حواسش به دلهای شکسته هست 

برای ارامش دلت ی ایت الکرسی میخونم عزیزم🙏🏼🌹

روزای خوب توی راه😎✌🏻