2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

135 بازدید | 14 پست

بچه ها مردی که خیانت می‌کنه چه علائمی داره تو خونه چجوری هست رفتاراش؟تازگیا شوهرم از درمیاد قبلاً هم اینجوری بود کلا در سال هر صورت توقع داره زن پا پیش بزاره به من نگاه نمیکنه اصلا انگار من نیستم توجه اصلا نمیکنه دائما با نگاه معنا دار نگاه می‌کنه به شکم و پهلو من حالا من همین مدل بودم منو گرفت همین شکل و همین تیپ و قیافه باربی و لاغر اندام نبودم بعد دائما سرش تو گوشیه پیام میده نمی‌دونم به کی گوشیش هم حموم بود گشتم چیزی پیدا نکردم نمی‌دونم کاری می‌کنه یا نه بنظر شما چی این کراش مشکوکه اگه چیزی پیدا کردم باید چیکار کنم؟

قشنگ تر و عمیق تر بگرد اگر چیزی نبود ک دیگه نیست 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردای خائن اوایل سرد میشن و عصبی اواسط شروع میکنن به محبت بی اندازه و خرج کردن برای زنشون چون عذاب وجدانشون گل میکنه

ولی اینا نمیتونه باعث بشه تو مطمئن شی خائنه 

در ضمن زنو شوهر باید گوشیتون در اختیار هم باشه رمزم بدونن  

حسبی الله ❤

شاید الکی حساس شدی عزیزم تا به قطعیت نرسیدی الکی اعصابتو خرد نکن و زندگیتو خراب نکن من شوهرم خیانت کرد و الآنم باهاش ازدواج کرده اما تابلو بود از اول کلا خونه نمیومد بهونه گیری الکی میکرد دست بزن پیدا کرده بود و بارها بارها میگفت کی از خونم میری و...اینایی ک تو گفتی علایم خیانت نیس

فکر نکنم بیخیال باش مردها بعد از ی مدتی این طورن  زندگیتو خراب نکن اصلا بهش گیر نده 

فقط سرمایه ک حقوق میگیره فیش حقوقیشو چک کن با مخارج زندگی همخونی داشته باشه 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
چجوری بگردم کیسه مخفی کرد تو گوشی

ببین اول گالری بعد قسمت هاید گالری بعد زباله

بعد تلگرام قسمت آرشیو یادت نره ببین اکانت دیگه ای هم نداره 

بعد اینستاگرام به روال بالایی

اپلیکیشن ها هم به روال بالا 

اس ام اس و تماس هارو هم چک کن 

ببین چن تا خط رو گوشیشه دوتاش ببین روشنه با دوتاش به خودت زنگ بزن ببین دوتاشو داری 

بعدم برو تو مدیریت فایل ببین برنامه چیا داره چون ممکن برنامه ای داشته باشه برای گمراه کردن همرو چک کردی چیزی نبود خدایی خیانتی نیست 

جلو روش و موقعی که سر میرسه نبین ک رمزشو عوض کنه ریلکس باش 

هیستوری گوگل فراموش نشه

باشگاه هم برو اوکی الان میان میگن هرجور دوس داشته باشی و اینا باید باشی ولی ن بر یکم لاغر کن ببین چه مرگشه در نهایت 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂