2777
2789
عنوان

لبم درد می کنه دیشب شوهر نامردم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 124 پست
اسی شوهر منم به دخترم حرف های بد میزنه تحقیر میکنه با منم یکسره لج میکنهقاطی کردندیشب مادرشوهرمو فحش ...

منم دیشب بهش گفتم بی پدر و مادر 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
نمی تونم زورم نمیرسه بهش

حیف که زورت نمی‌رسه می‌دونی چیه چون زن ها به مرد زورشون نمی‌رسه فکر میکنن هر گوهی خواستن میتونن بخورن من یه بار تو بچگی بابام من و زد چشمم کبود شد رفتم پزشک کانونی شکایت کردم فقط تا آخر مامانم نرفت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعییی🥲💔

من شوهرم الان پزشکه 

همون مشکلات قدیمی باعث شدزنش شم همه ارزوزندگیمودارن

نمیگم بده هانه خیلیم هواموداره

ولی خب... چی بگم🥲

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من شوهرم الان پزشکه همون مشکلات قدیمی باعث شدزنش شم همه ارزوزندگیمودارننمیگم بده هانه خیلیم هوامودار ...

عزیزم درسته خیلیا ازدور میگن وای خوشبحالش فلانی شوهرش مهندسه پزشکه مولتی میلیادره،نمیدونم فلانن پس خوشبختن.اما اینجور نیس توهرخونه ای ی مشکلی هس ...همش ک ب پول مربوط نیس🥲

عزیزم درسته خیلیا ازدور میگن وای خوشبحالش فلانی شوهرش مهندسه پزشکه مولتی میلیادره،نمیدونم فلانن پس خ ...

اصلابحث پول نیس عاشقمه ولی من یچیایی تودلمه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من شوهرم الان پزشکه همون مشکلات قدیمی باعث شدزنش شم همه ارزوزندگیمودارننمیگم بده هانه خیلیم هوامودار ...

دست بزن داره ؟

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
انشالله یکی پیدا بشه کف خیابون مثل چی بزنتش که صدای سگ بده اون اشغال که اینقدر حالتو بد کرده از ته د ...

خیلی وقتا حالمو بد کرده اشکمو دراورده نمی دونم گناهم چیبود بین کلی خواستگار خوب قسمت این روانی شدم😔

حیف که زورت نمی‌رسه می‌دونی چیه چون زن ها به مرد زورشون نمی‌رسه فکر میکنن هر گوهی خواستن میتونن بخور ...

چون مرد هستن و خدا زور بیشتر بهشون داده اجازه هر غلطی به خودشون میدن 

اسی شوهر منم به دخترم حرف های بد میزنه تحقیر میکنه با منم یکسره لج میکنهقاطی کردندیشب مادرشوهرمو فحش ...

چه مرگشونه احمقا 

دختر مثل برگ گل نازکه محبت پدرانه میخاد همیشه از آینده ی بچم میترسم که جذب محبت هر کس و ناکسی شه بخاطر بابای عوضیش

عزیزم💔یادخودم افتادم،مجرد بودم چقد ساهد همیچن دعواهای ماملن بابام بودم خیلی دردناکه....

من هم .

می دونی حق ماها که از پدر مادر کشیدیم این شوهرا نبود ..

اسی چرا لبت درد می‌کنه🤦🏻‍♀️

با دستش زد تو صورتم به لبمم خورد همونجا قرمز شد ورم کرد .

نمی دونی چقققدر متنفرشدم ازش چققققققدر