2777
2789
عنوان

آیا این خواسته زیادیه

76 بازدید | 9 پست

از همسرم خواستم با خاله اش قطع رابطه کنه. هر بار که با اون خانواده رفت و آمد می کنیم بین مون خراب میشه...یا چشم مون میزنن، یا انرژی منفی میدن، یا بد نگاه می کنن یا یه کاری می کنن باهم دعوامون بشه. اوایل ازدواج مدام دخترشو کوک می کرد بیاد بچسبه به شوهرم و باهاش شوخی کنه حالا که چهار سال از ازدواج مون می گذره مدام بد نگامون میکنه و هی موج منفی میده. اینم بگم تا حالا نفهمیده سرش دعوامون شده... چهارساله دارم به همسرم میگم من از این خانواده بدم‌میا، این زندگی مونو داره خراب میکنه به گوشش نمیره که نمیره. همسرم ماله روستاست و خیلی با فامیل رفت و امد داره و از شانس بد خیلیم فامیل دوسته. گویا همین خاله اش میخواسته دخترشو بندازه به شوهرم ولی شوهرم با من ازدواج کرده حسابی اونارو چزونده...

دیگه صبرم به صبر رسیده، چهار ساله تنها دعوامون سر این موضوعه...هرچی میام بی اهمیت باشم نمیشه. مدام ترکش شو میخورم. ما ساکن تهرانیم ولی هر وقت میریم روستا بخاطر این خانواده شوم مسافرت کوفت مون میشه. امروز به شوهرم گفتم انتخاب کن یا خاله تینا یا من. اگه اونارو حذف کردی که هیچ ولی اگه حذف نکردی از من توقع نداشته باش مثل سابق باهات رفتار کنم. یا کسی که حاضر نیست برای زندگیش یه ذره فداکاری کنه... طرف به خاطر زن و زندگیش از خانواده و داداش و خواهرش میزنه دیگه خاله که عددی نیست

اختلافا معلومه از طرف تو بوده چون بهشون اعتماد نداری ، نه اینکه خاله بینتون اختلاف انداخته باشه درست ...

نه من به همسرم کاملا اعتماد دارم اون همش بین مون اختلاف‌ میندازه... تا وقتی نمی بینمشون رابطه مون خیلی خوبه هربار که باهاشون رفت و آمد می کنیم یه چیزی از توش در بیاد که جفت مونو بهم میریزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من به همسرم کاملا اعتماد دارم اون همش بین مون اختلاف‌ میندازه... تا وقتی نمی بینمشون رابطه مون خی ...

نه منظورم شوهرت نیستا

منظورم اینه که نسبت به خالش ذهنیتت خوب نیست بهت خوش نمیگذره

نه منظورم شوهرت نیستامنظورم اینه که نسبت به خالش ذهنیتت خوب نیست بهت خوش نمیگذره

آها... اوایل همین نظرو داشتم ولی خودش بارها تو روم و توی صحبتاش ثابت کرده که واقعا عوضیه. جاریم یبار خودش بهم‌گفته بود این چرا اینقدر باتو بد رفتار میکنه...چیزیه که همه فهمیدن و ربطی به ذهن من نداره چون خیلی آشکارا عمل‌میکنه

آها... اوایل همین نظرو داشتم ولی خودش بارها تو روم و توی صحبتاش ثابت کرده که واقعا عوضیه. جاریم یبار ...

آها پس اگه شوهرتو نتونستی به قطع رابطه راضیش کنی چاره دیگه ای نیست چون مردی با خصوصیات همسر تو قطع رابطه براش تقریبا ممکن نیس باید خودت از پسشون بربیای . هر وقت دیدیشون حرصشون بده حالا به هر طریقی که شده. کاری کن شوهرت کم کم ازشون ببره

آها پس اگه شوهرتو نتونستی به قطع رابطه راضیش کنی چاره دیگه ای نیست چون مردی با خصوصیات همسر تو قطع ر ...

دقیقا همین کارو میکنم. حرص شون‌ میدم و کارایی میکنم که ازشون‌ متنفرن ولی اونقدر چشم شورن که کله ام می‌کنن. بارها به خود شوهرمم توهین کردن. جلوی من شخصیت شو خورد کردن...‌خود شوهرمم میدونه ادمای درستی نیستن

دقیقا همین کارو میکنم. حرص شون‌ میدم و کارایی میکنم که ازشون‌ متنفرن ولی اونقدر چشم شورن که کله ام م ...

به همین رفتارات ادامه بده تا شوهرت خودش تصمیم به قطع ارتباط بگیره با گفتن تو نمیشه