2777
2789
عنوان

لبم درد می کنه دیشب شوهر نامردم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 124 پست
خواهرشوهر؟😳😳😳😳اره شوهرمن رو داماداشون خیلی حساسه ورفت امدزیادنداریمنگفتی شغل همسرت توچ حیطه ایه؟

اره حتی ب خواهره خودش حسودی میکنم...عزیزم شوهرم تو قسمت پذیرش اورژاسه‌.گاهی وقتام میره ازمایشگاهش ،انتقال خون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دست خودم نیس بخدا بدم‌میاد.هرروز ک میره سرکارمیگم اه الان پیش اون زناس؟چی میگن ؟شوهرم توپذیر ...

🥺🥺🥺🥺🥺ببین ادم عاشق چشش هیچکیونمیبینه 

من باورکن نمیگم شوهرم ودوسندارم دوسش دارم😔

ولی خیلی اذیتم میکنه به مامانم میگم پشت اونه میگه راست میگه مال خودشی دیگه 

بابامم میگه مردالاغیرتین بروخداروشکرکن هیچ جانمیتونم سفره دلموبازبکنم😔😔😔😔😔😔

یباربهش گفتم واقعاحالم بده حس زندامی بودن دارم گف حس ولگردی نداری وقتی ازادی؟

گفتم اصلاهیجابهم خوش نمگیذره توروخدایکم بزارزندگی کنم منم میگه مال خودموسفت میگیرم پسرمردمم هرزه نمیکنم 

خودت میدونستی که غیرتیم راست میگه من نامزدی عقدفک میکردم خیلی خوبه یکی مراقبت باشه یکی همدمت باشه ولی الان میبینم مراقبت ادمونابودمیکنه  زیادبه شوهرت سخت نگیرباورکن گناه داره بیچاره

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

ولش کن عقده ایه

الان مثلا فردا جشنمه،همشون هم فامیلای خودمه،ازالان بهش میگم حق نداری با خانومای جوون بگی‌بخندی فقط با من باید باشی.ولی خودم‌چی؟با پسرعمه هام میگم‌میخندم میرقصیم☹️😂خیلی حسودم انگاری ک این مرد فقط واسه منه نباید کسی حتی بوسش کنه دراین حد وابسشتم ادم دست خودش نیس بخدا شوهرت خیلی دوست داره مطمعننننن باش ازدوس داشتنه

🥺🥺🥺🥺🥺ببین ادم عاشق چشش هیچکیونمیبینه من باورکن نمیگم شوهرم ودوسندارم دوسش دارم😔ولی خیلی اذیتم ...

وای خدا...دقیقا منم مث صوهرتم...اصلا گاهی وقتا تومهمونیا زهرمارش میکنم.دوتا دختردایی یکیش متاهله و از شوهرم بزرگ یکیشم مجرد و باز ازشوهرم بزرگ،اونروز اومده بودن خونه مادرشوهرم ماهم میرفتیم اونجا،توپله ها باحرص گفتم ببین حق نداری دست مست بدی باهاشون ها همون سلام علیک و احوالپرسی.بیچاره از دور احوالپرسی کرد باهاصون.

اره حتی ب خواهره خودش حسودی میکنم...عزیزم شوهرم تو قسمت پذیرش اورژاسه‌.گاهی وقتام میره ازمایشگاهش ،ا ...

موفق باشه عزیزم ولی اذیتش نکن 

مال متکه سوژه شده اصلاانقدرمث سگه میبینی یکی ازهمکارایه جوکی یه شوخی میکنه همه میخندیم ما شوهرم پوکرفیس نگاش میکنه نکبت ابروموبرده بعدهمه میگن دکتر یکم شل کن 

میگه بجااین چرنوپرتایکم کارکنید بعدتوجمع میگه نترکی انقدرمیخندی بمن منم گفتم تونگران خودت باش یوبس 

اومدکنارم گف چی گفتی؟

منم ترسیدم گفتم هیچی🥺

گف بر برو سمت کارت زیاد توجمعای چرت وپرت نباش 

همه به چشم بدنگام مبکنن دوسدارم باهاشون بخندم کارکنم ولی خیلی محدودموبدبختتت

الان مثلا فردا جشنمه،همشون هم فامیلای خودمه،ازالان بهش میگم حق نداری با خانومای جوون بگی‌بخندی فقط ب ...

اخه چ دوسداشتنی ببخشید😂😂😂

خوخودت مگه به چشم بدی بابقبه میخندی شوخی میکنی؟

اونم مث تو به چشم بدنمیخنده😁😁😁

وایییی خیلی حرصم میدیییی😝😝😝😝ازحرص خندم گرفته😂

ببین دامادمونن اونسری مهمونمون کرده بودرستوران 

ینی نشسته بودروبرومن زل زده بودتوتخم چشام بعداروم گف نگاه چی میکنی؟گفتم هیچی بخدانگاه غذاگف ن احساس میکنگ چشت جای دیگس امقدردادخواستم کرد

وای خدا...دقیقا منم مث صوهرتم...اصلا گاهی وقتا تومهمونیا زهرمارش میکنم.دوتا دختردایی یکیش متاهله و ا ...

بیچاره خوبه اعتراضی نمیکنه😂😂😂😂

چراچیکارمیکنه نامرد؟ببین چقدرحساس؟ابروم رفته جلوهمه🥲واقعابددله یبارلباسموتوتنم پاره کردازعروسی اومد ...

واقعی میگی اینارو؟ ی فیلم ترکی ی سکانس تو اینستا دیده بودم همین جوری بود  

واقعی میگی اینارو؟ ی فیلم ترکی ی سکانس تو اینستا دیده بودم همین جوری بود

باورکن راست میگم اصلاخیلیاتواینجامنومیشناسن 

ولی تونی نی سایت سفره دلموبازمیکنم چدن پرستارم خارج ازنی نی سایت شناخته میشم

بعدچرابایددردغ بگم مگه چیزخوبیه؟که ادعام شه من بدبخت شدم

باورکن راست میگم اصلاخیلیاتواینجامنومیشناسن ولی تونی نی سایت سفره دلموبازمیکنم چدن پرستارم خارج ازنی ...

نه نگفتم دروغ میگی که  

گفتم ی فیلم ترکی اینجوری بود تو اینستا دیده بودم گفتم یعنی چقدر شبیه