2777
2789
عنوان

لبم درد می کنه دیشب شوهر نامردم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 124 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موفق باشه عزیزم ولی اذیتش نکن مال متکه سوژه شده اصلاانقدرمث سگه میبینی یکی ازهمکارایه جوکی یه شوخی م ...

فداتشم اره خوب شد باهات حرف زدم دیگه کم بهش گیرمیدم بخدااونقد سراین چیزا دعوامون شده

فداتشم اره خوب شد باهات حرف زدم دیگه کم بهش گیرمیدم بخدااونقد سراین چیزا دعوامون شده

اره مام دعواداریم😂😂😂😂

ولی خب یکی ازچیاکه باعث میشه گیربدید فک کنم چون خیلی خوشملیممم😂😂😂شوشویی میگه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اخه چ دوسداشتنی ببخشید😂😂😂خوخودت مگه به چشم بدی بابقبه میخندی شوخی میکنی؟اونم مث تو به چشم بدنمیخن ...

😂😂😂بتواین همه حرص دادم طفلی شوهرم چی میکشه پس..وای خدا.....باید این اخلاقمو بذارم کنار اتفاقا بنظرم هرچقد بیشتر گیربدبهش بدتر ازم دورمیشه.اینو میدونمو اذیت میکنم🥲

😂😂😂بتواین همه حرص دادم طفلی شوهرم چی میکشه پس..وای خدا.....باید این اخلاقمو بذارم کنار اتفاقا بنظ ...

ولی باورم بشه ازدوست داشتنه؟

ینی شوشدیی خیلی منودوسداره؟🙄😬

ولی باورم بشه ازدوست داشتنه؟ینی شوشدیی خیلی منودوسداره؟🙄😬

بخداازدوس داشتنه،بیا تاپیکمو بخون تاپیک اخریو.درسته ناراحتم ازنیومدن خواهرشوهرم اما فقط ب خاطر این ناراحتم ک فامیل همش میگن خواهرشوهرت کو باخودشون کلی حرف درنیارن اما ازته دلم خوصحالم چون اگ میومد شوهرمو هی بوس میکرد منم حرص میخوردم😂🙂🙂دراین عاشق شوهرمم باورکن شوهرتم مث منه عاشقتههه

بخداازدوس داشتنه،بیا تاپیکمو بخون تاپیک اخریو.درسته ناراحتم ازنیومدن خواهرشوهرم اما فقط ب خاطر این ن ...

عع پس اشکال نداره دوسش دارم 😶😝😝😝

کلاخشنه هاولی توهمه چی خشنه😑😑😑

😂😂ولی من توهمه چی خشن نیسما😂😂😂بهش بگو حداقل تواین مورد رمانتیک باش کسی نیس ک دونفریم😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی چقدرازدستت خندیدم

ن جناب عالی کلاخشنه😂😂😂😂😂😂😂😂

ولی خدایی بخداخیلی هواموداره دلمم براش میسوزه 

اصلاحلقشویبارنشده دربیاره من‌نمیگما خودش اینطوره همه جادست منومیگیره این چیزاش بدنیس😐

پیش مشاورنمیاداصلابااینکه روان شناس داریم همکارخودمون

میگه مگه چمه برم روانشناس😮‍💨

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی چقدرازدستت خندیدمن جناب عالی کلاخشنه😂😂😂😂😂😂😂😂ولی خدایی بخداخیلی هوامودا ...

😂😂😂😂😂😂😂عزیزم اون دست خودش نیس خشن بودنش،خب توام با این ی موردکنار بیا دگ لامصب.والاه همه چیش خوبه اونجور ک گفتی،اون حساس بودنشم قبول کن.خودتم اذیت نکن این همهههه