2777
2789
عنوان

لبم درد می کنه دیشب شوهر نامردم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 124 پست
گفتم عزیزم هزاربار گفتم میگه واسم مهم نیست

پس واقعا خاک تو سرش که براش مهم نیست دخترش قراره چیکار کنه. کارت خیلی سخته با همجین بابای بی شعوری. خدا کمکت کنه

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اونی که چنین اتفاقی براش بیوفته حوصله دنیارو هم نداره چه برسه بیاداینجاتاپیک بزنه طرف ازهمه وهم ...

ممکن نیست یک زن باشی و اینقدر سنگدل ! 

تو حال منو نمیفهمی چشام میسوزه اینقدر گریه کردم .

می دونی چرا اومدم اینجا چون وقتی با خانوما حرف میزنم آروم میشم انگار خواهرام هستن . تا حالا تو فشار روانی بودی ؟ تو چی از من می دونی که درد دلم با هم جنسای خودمو گذاشتی رو حساب شنگولی ! متاسفم واست 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
ببین بین کادردرمان اصلاصمیمی شدن کاملامنطقیه وعادی من خودم پرستارم همه باهم خوبن شوهرم که توبیمارستا ...

بخدا ک بدم میاد باهمکارای خانومش بحرفه.میگه مااونجا ی خانواده هستیم 

کسی بهم‌ دیگ چشم نداره و اکثرا همونجا باهم زنوشوهری کارمیکنن.اصلا بدم میاد ک حتی ب همکارای خانومش ی سلام بگه دراین حد غیرتیم.عکس منو بهمشون نشون داده همش ازمن تعریف میکنه اونجا..دوبار رفتم محل کارش بزور برده بخشی ک کارمیکنه.دیدم اونقد تحویلم‌گرفتن گفتن اقاتون خیلی تعریفتونومیکنه هاخیلی دوست داره ها.منم‌میبینم سنشون کمه خیلی جوونن حسودیم‌میشه.شوهرتم حق داره منواون دقیقا غیرتی هسیم ..

ببین بین کادردرمان اصلاصمیمی شدن کاملامنطقیه وعادی من خودم پرستارم همه باهم خوبن شوهرم که توبیمارستا ...

ی بار ی همکارخانومش بهش پیام داده بود،اونقد جدی برخورد کردم زنگ زدم خانومه کلی تهدید ک اگ ی بارم پیام بزنی من میدونمو تو.ی داستانی شد ک بیا جمعش کن

بخدا ک بدم میاد باهمکارای خانومش بحرفه.میگه مااونجا ی خانواده هستیم کسی بهم‌ دیگ چشم نداره و اکثرا ه ...

ببین توروخدااذیتش نکن 

من واقعااذیت میشم🥲🥲🥲🥲

میریم یه پارتی یاجایی که همه همکاراجشن میگیریم ینی کلامث برج زهرمارنشسته واخم میکنه بمن😮‍💨😮‍💨😮‍💨

اصلاکوفتم میشه بعدامقدرخوش اخلاقه وقتی کسی نیس ولی کافیه یه مردباشه اه اصلاخیلی حالم بده😣😣😞😫😫

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

ی بار ی همکارخانومش بهش پیام داده بود،اونقد جدی برخورد کردم زنگ زدم خانومه کلی تهدید ک اگ ی بارم پیا ...

اخع چرا؟ببین واقعاکادردرمان اونجاهمه مث خواهربرادرن وواقعاواس کاره که صمیمین همسرت شغلش چیه

ببین توروخدااذیتش نکن من واقعااذیت میشم🥲🥲🥲🥲میریم یه پارتی یاجایی که همه همکاراجشن میگیریم ینی کل ...

وای دقیقا منمممم.رفته بودیم عروسی همکارش ،مختلط بود اونقدحرص میخوردم.دوستاش و خانوماشون همشون جنع بودن من گفتم باییید دوتایی بشبنیم چون زناشون موباز ولختی بودن بدم اومد‌بعد گف پاشو معرفیت کنم زشته.بزور منو بردمنم با اخم تخم ی قیافه ک برج زهرمار بود سلام کردم فقط‌ن دست دادم ن چیزی.بعدشوهرم میگه چیشده چرا همچینی گفتم چرا منو بردی دوس نداشتم.

اخع چرا؟ببین واقعاکادردرمان اونجاهمه مث خواهربرادرن وواقعاواس کاره که صمیمین همسرت شغلش چیه

نمیدونم دست خودم نیس بخدا بدم‌میاد.هرروز ک میره سرکارمیگم اه الان پیش اون زناس؟چی میگن ؟شوهرم توپذیرشه

اره میدونم برا کاره رفتم محطیشو دیدم اما خب خیلییی بیش ازحد قلبم سیاهه اصلا تحمل ندارم اونقد غیرتیم که خواهرشوهرم،شوهرمو بوس کنه اصتبم خراب میشه فشارم میره بالا.صوهرمم میدونه اخلاقمو،واس همون خواهرش بوس کردنی هلش میده میگه اه بسه 

وای دقیقا منمممم.رفته بودیم عروسی همکارش ،مختلط بود اونقدحرص میخوردم.دوستاش و خانوماشون همشون جنع بو ...

یاخدا

توچته😐

واقعاشما۲تاچتونه خوشتون میاد مااذیت شیم؟🥲

شوهرت مث من اعتراض نیمکنه بهت؟

والاتوپارتی اصلانزاشت لباس موردعلاقموبپوشم🥲🥲🥲🥲میگف تنگا موهامم بازبودخیلی میگف این موهاتوبازنمیکردی بهتربودگقتم باباچرابازنکنم موهام بلنده دوسدارم صورتش زرشکی میشه واخم میکنه میگه بشین زیادحرف نزن🥲😑

اره میدونم برا کاره رفتم محطیشو دیدم اما خب خیلییی بیش ازحد قلبم سیاهه اصلا تحمل ندارم اونقد غیرتیم ...

خواهرشوهر؟😳😳😳😳

اره شوهرمن رو داماداشون خیلی حساسه ورفت امدزیادنداریم

نگفتی شغل همسرت توچ حیطه ایه؟

یاخداتوچته😐واقعاشما۲تاچتونه خوشتون میاد مااذیت شیم؟🥲شوهرت مث من اعتراض نیمکنه بهت؟والاتوپارتی اصلا ...

خدایی اخلاق شوهرتو من یکیه‌‌.شوهرم تا ی خانومی میبینه ک مثلا اشناس یاهمکارشه باهاش سلام علیک‌میکنه همش چشمش بمنه ک ببسنه واکنشم چیه.خیلی خیلی اذیته.همش میگه توبمن اعتمادنداری و فلان.اما شوهرم بامن زیاد کاری نداره مثلا تومهمونیاموهام بازه ارایشم شدیده و لباسامم حالا خوبه ولی خب گیر نداره.اما تنهایی نمیذاره جایی برم این اخلاقشم هستا.میگه بیرون پره گرگه....