2777
2789
عنوان

دست خط من چقدر بدههه خدایاااا😭💔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله دستخط خیلی مهمه درباره‌ش حدیث هم داریم چندتا🌹

حدیث درباره دست خط ؟ 

مهم خوانا بودن دست خط نه زیبایی 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عزیزم یه دوره دارم توی تلگرام پی‌دی‌اف هست یه استاد پدربیامرزی رایگان گذاشته. خودم از روی اون تمرین ...

عزمزمه میشه لطفا بفرستی خدا خیرت بده 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اره مخصوصا سر امتحاناتمعلم میاد میگه که فلانی خوش خط بنویسی

دقیقااااا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بله دستخط خیلی مهمه درباره‌ش حدیث هم داریم چندتا🌹

چه حدیثی؟

حالا ی عکس از خطتت بفرس

میفرستم الان

فکر کنم بعد از یه حرفی که مینویسی بعدش نقطه هاشو میذاری درسته؟

دقیقاااا

حدیث درباره دست خط ؟ مهم خوانا بودن دست خط نه زیبایی

آره عزیزم در وصف زیبایی خط و یکیشم درباره چگونگی زیبایی خط بود

سرچ کنید.

زیبایی خط خیلی مهمه شاید براتون جالب باشه ولی توی وجهه اجتماعی هم خیلی تاثیرگذاره.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.