2777
2789
عنوان

شوهرم اینجوری خرجمو میده

876 بازدید | 51 پست

هر سال دوبار لباس خونگی میخرم هر دفش ۲. ۳ تا شلوار ۲ تاتیشرت ۴تا شورت ۳ تاسوتین.  سالانه سرتاپام عیدمیخرم لباس خونگی پیش مهمون کیف کفش مانتو شال همه.   وسطای سالم پیش میاد لباس برا پیش مهمون یا ادکلنی لوازم ارایشی خیلی کم یا مانتو اینام ممکنه بخرم ممکنه نخرم شال اینا میخرم معمولا وسطای سال کلا پولمونم ب جراحی و اینا نمیرسه  هروقت بخام مو کوتاه کنم یا یه وقتایی رنگ مو بزارم یا مو کوتاه کنم پول میده  ولی چیزای ریز کلا ۳۵۰ داده ماهانه که اونا رو بخرم. چطوره بنظرتون

کمه به نظرم 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از درامد و سبک زندگیشون فهمیدی ک میگی کمه؟

چیزی از دارمدشون نگفته با چیزی که خودش گفته به نظرم کم بود . اگر درامدشون در همین حد کفاف میده پس چرا نظر میپرسه 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

برحسب درآمد شوهرت بسنج

اگه خسیس نیست قسط و کرایه خونه دارید خب خوبه

اگه ن‌ میتونه خرج مادر خواهرش کنه رفیق باز باشه 

با یکی آشنا شده خرج اون کنه

من که نمیتونم برحسب ی توضیح کلی همه چی بفهمم

سبک خرج کردنش گفتی چرا اینطوریه‌ نگفتی