2777
2789
یه سایتیو میدیدم همه کامنت منفیکه هاله میاد تو چشممون تار میبینیم وحشت کردم😂

بعد از عمل ممکنه نزدیک رو تار ببینی چون لنز پانسمان میزارن بعد از اینکه اون لنز رو برداشتن همه جا رو خوب میبینی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا چند مدت دیدت کامل نبود خشکی چشم نگرفتی

من از همون لحظه دیدم کامل بود نه باید قطره اشک مصنوعی تا یکسال استفاده کنی قطع نکنی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
یه سایتیو میدیدم همه کامنت منفیکه هاله میاد تو چشممون تار میبینیم وحشت کردم😂

خب همون لحظه که دیدت کامل نمیشه عزیزم چند دقیقه بعد عمل چشات شروع میکنه به تارشدن که طبیعیه تا چندوقت تار و دورهمه چیزو با یه هاله میبینی به مرور دیدت برمیگرده  

وای چشم جدید مبارککمیشه بپرسم شماره چشمت چند بودددمن شنیدم درد نداره و کلا ۵ دقیقسهزینش چقد شد؟؟کدوم ...

یکیش ۳.۷۵ یکیش ۴

هزینه ش با عکس و اینا فک کنم ۲۳ اینا

خوشا به حالت کاش روز منم برسه خسته شدم از چگی عینک داشتم الانم ۳۰سالمه ولی از دست بچم که ۲سالشه و شب ...

انشالله توام به زودی بتونی انجامش بدی. من هم استرس دارم هم ذوق دارم چون واقعا از عینک بدم میاد

خب همون لحظه که دیدت کامل نمیشه عزیزم چند دقیقه بعد عمل چشات شروع میکنه به تارشدن که طبیعیه تا چندوق ...

نه اینجوری نبود برا اونا

مثلا طرف میگفت دوساله عمل کردم بدبخت شدم ، تاری دید گرفتم

من خودم عمل نکردم

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم