2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چشم جدید مبارکک

میشه بپرسم شماره چشمت چند بوددد

من شنیدم درد نداره و کلا ۵ دقیقس

هزینش چقد شد؟؟کدوم شهر

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

ن اصلا درد نداره نگران نباش من بعد عمل همه چیو واضح دیدم دکتر گف ساعت چنده نگاه کردم دیدم عهههه دارم میبینم بدون عینک😁😍خیلی حس خوبی بود شاد وخندان اومدیم به محض اینکه پامو گذاشتم بیرون از کلینیک چشام شروع کرد به سوزش وابریزش😂

عمل خیلی راحتیه خودش که کمتر از ۳ دقیقه انجام میشه

نقاحت بعدشم در حدی نیست که خیلی سخت باشه تا چند روز مسکن باید بخورین و توی خونه هم عینک آفتابی بزنین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خوشا به حالت کاش روز منم برسه خسته شدم از چگی عینک داشتم الانم ۳۰سالمه ولی از دست بچم که ۲سالشه و شب ...

بعدش سختی نداره ها فقط تا چندوقت به نور حساسی و باید مراقب باشی گرد وخاک و باد نخوره بهشون پیاز داغ و اینام حواست باش دیگه