2777
2789

من خودم قطع رابطه با یسری از اقوام 

که پشتم حرفایی بدی زده بودند چون با همسرم دوست بودم

منم هرچی لایقشون بود بارشون کردم و تمام☺️

متاهل🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ که چه حالی میده این تایپیک با خانواده همسرم کلا پلا رو خراب نکردم ولی دیگه اون عروس مهربون و سازگ ...

فک کنم الان همه همینو بگن😁🤣

هرچند که ازاین تاپیکا استقبالی نمیشه وگرنه محفل خوبی میشد برای گفتمان یکم دلمون خنک میشد🤣

متاهل🧸

چی بگمواقعا این خانواده شوهر چرا اینجورینینی ماهم در آینده قرارع عین اونا بشیم!

بخدا من عروس دار بشم هیچ کاریش ندارم هیچی

هرکی حق زندگی داره هرجور دوست داره زندگی میکنه

مگه برده هستن 

بخدا من عروس دار بشم هیچ کاریش ندارم هیچیهرکی حق زندگی داره هرجور دوست داره زندگی میکنهمگه برده هستن

منم دقیقا همین طرز تفکرو دارم ولی باخودم فکر میکنم میگم مگه ایناهم قدیما باخودشون میگفتن عروس داربشم کاریش ندارم ولی الان که تو موقعیتش قرار گرفتن به شدت کار دارننننن🤣

متاهل🧸

منم دقیقا همین طرز تفکرو دارم ولی باخودم فکر میکنم میگم مگه ایناهم قدیما باخودشون میگفتن عروس داربشم ...

😂بخدا من تو زندگی عادیمم سرم تو کار خودمه کی حوصله تنش داره بااینو اون

فک کنم الان همه همینو بگن😁🤣هرچند که ازاین تاپیکا استقبالی نمیشه وگرنه محفل خوبی میشد برای گفتمان ی ...

اره مخصوصا تایپیک حس ششمی که یه نفر میاد بقیه رو سرکار میزاره یا میخوام براتون دعاکنم همه میان اسم میگن