2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد بیاید لطفاً

848 بازدید | 62 پست

من و نامزدم چند سال دوست بودیم و شناخت کافی از هم داریم و سه ماه عقد کردیم .... و نامزدم مدام درخواست رابطه کامل داره.... آخرین بار که مخالفت کردم خیلی ناراحت شد ... شیش ماه دیگ می‌خوایم عروسی بگیریم نمی‌دونم باید چیکار کنم مامانم بعد عقد گفت نباید رابطه داشته باشی و فلان ...خودمم اوکیم فقط بخاطر حرف مامانم نمی‌دونم چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما ۵ سال دوس بودیم و بعد عقد .....

خودت میدونی تو این تایم عقد خانوادش اوکی بودن؟مشکلی نداشتید؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ن نکنیا ب استرسش نمیارزه. من ی هفته مونده بود ب عروسیم داشتم  یهو لکه بینی  شدم از استرس داشتم میمردم ک نکنه حامله شدم  نزدیک عروسی زد هم شهریمون فوت کرد  دیگه منو شوهرم قبول نکردیم ک عروسی عقب بیوفته

ما ۵ سال دوس بودیم و بعد عقد .....خودت میدونی تو این تایم عقد خانوادش اوکی بودن؟مشکلی نداشتید؟

نه به اون صورت سو تفاهم بوده گاهی مامانش کارایی کرده ولی نامزدم واستده جلوش 

اول ببین سرد مزاج یا گرم مزاج خوب بشناسش این دوران واسه شناخته ممکنه الان خودش رو گرم مزاج نشون بده بعد ازدواج بفهمی سردمزاج بوده اینجا خیلی از این تاپیکا دیدم بعدش ربطی نداره چه الان چه بعد عروسی کسی که ادمو نخواد یه لحظه هم نمی مونه حالا چه با رابطه چه بی رابطه ولی مامانتون راست میگن 

عقد سابقم اصلا دخولی نبود و بنا ب دللیلی ب جدایی ختم شد

ولی همسرفعلیم گفت توخابت ببینی بزارم دوشیزه بمونی و کلی حرف دیگ

خودمم پذیرفتم 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟