2777
2789
عنوان

از یکی خوشم اومده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 80 پست
عزیزم من ک کاری نکردم اصلا من فقط خوشم اومده قبلشم نمیدونستم دوس دختر داره ک

دختر خوب من شما رو خطاب قرار ندادم که دادم!؟ 

من با اون خانمی هستم که گفت اشکال نداره برو بهش ابراز علاقه کن شاید رابطشون فلانه

اینم بدون اسی وقتی تو از قیافه یکی خوشت اومده و ب چشمت جذاب اومده پس ب چشم صد نفر دیگه م همینه. پس صد تا پیشنهاد دیگه م داره ک بخاد تورو با همه اونا مقایسه کنه. ب نفع خودته رو این خوشگلا کراش نزنی. من کردم پشیمون شدم. با این تفاوت ک من بخاطر اخلاقش دوسش داشتم ن قیافه ش ولی خب همون اخلاقم ک فک میکردم داره نداشت

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حق به جانب نیستی به عنوان کسی که میخواد چرخ سوم رابطه باشه؟اصلا نمیدونی این ها باهم خوبن یا ن و ...

عزیزم خیلی قضاوتگری ، امیدوارم از یکی خوشت بیاد ک مثل شرایط من رو درک کنی

اینم بدون اسی وقتی تو از قیافه یکی خوشت اومده و ب چشمت جذاب اومده پس ب چشم صد نفر دیگه م همینه. پس ص ...

عزیزم من تو دانشگاه خیلیا میخوان باهام باشن ولی اینو خودم یهو اینجوری شدم .. نمیدونم چرا شاید چیزی هست ...چون من این ۴ سال اصلا عاشق نشده بودم ب این شکل

عزیزم خیلی قضاوتگری ، امیدوارم از یکی خوشت بیاد ک مثل شرایط من رو درک کنی

من حتی اگه خوشم بیاد نمیام بپرسم که چجوری کات کنن چون معنقدم کسیکه به خاطر من دوست دخترش رو ول کن من رو هم بخاطر یکی دیگه ول میکن

من حتی اگه خوشم بیاد نمیام بپرسم که چجوری کات کنن چون معنقدم کسیکه به خاطر من دوست دخترش رو ول کن من ...

من نگفتم ب خاطر من ول کنه ، من ازش خوشم اومده همین هیچ کاری هم نکردم فقط حسمو گفتم اینجا ک راهنمایی شم ، شما اسم خراب بودن هم رو من گذاشتی یه روز تو موقعیت من قرار میگیری 

بابا مگه زن عقدیشه که من خونه خراب کنم ؟ میگم دوس دختر داره همین شایدم کات کردن

عزیزم ارزش خودتو بیشتر از گزینه روی نیمکت ذخیره بدون. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

والا پسرا هیچ تحفه ای نیستن ازشون بت نسازید جوری ک انگار یه دونه س محض نمونه س. یا این یا هیچکس

من نگفتم ب خاطر من ول کنه ، من ازش خوشم اومده همین هیچ کاری هم نکردم فقط حسمو گفتم اینجا ک راهنمایی ...

من بهت نگفتم خراب ولی شاید خودت اینطوری فکر میکنی که از این کلمه استفاده کردی؟

بعد من جوابتون رو بهتون دادم خودت ادامه دادی

اون حتی از وجود من خبر نداره ک گزینش باشم ...میدونی ...

عزیزم خب دارم میگم اقدامی نکن. ک ب اونجا نکشه. ارزش خودتو بیشتر بدون. من بخاطر ابراز علاقه م ب یه پسر ک تازه سینگل بود خیلی تحقیر شدم. 😕منم یه وقتی مث تو میگفتم خدا کنه دوس دختر نداشته باشه یا اگرم داشت جز اون ب منم فک کنه. الان میفهمم چقد بدبخت بودم ک فکرم این بود

خب ینی میگی صبر کنم کات کنن؟

بعد اگه باهاش ازدواج کرد میخوای چکار کنی؟

به این فکر کن که پسره به جای تو یکی دیگه رو بغل میکنه با یکی دیگه میگه و میخنده ،با یکی دیگه میره بیرون و قت میگذرونه

هی به اینا فکر کن 

کم کم قراموشش میکنی

چه ربطی داره مهم اینکه در حال حاضر تو رابطس مث این میمونه که از یه مرد متاهل خوشت بیاد بگی خب اینا ک ...

عزیزم میگه شنیده با کسی هست هنوز مشخص نیست بعدش معلوم نیست کراشه رله پارتنره اصلا هنوز تعهدی ایجاد شده یا نه پس نمیشه با قطعیت چیزی گفت اسی هم که ازش خوشش اومده حداقلش مستقیم نگه یه ارتباطی شروع کنه 

کاش تو اینجا بودی 💔