2777
2789
عنوان

از یکی خوشم اومده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 80 پست
عزیزم میگم کراش زدم شما میگی مجرد کمه ؟ میگم تو یه نگاه عاشقش شدم چیکار کنم مگه دست منه

عاشق شدی ولی می تونی بیخیال بشی 

اصلن فازتونو درک نمی کنم 

کراش داری 

خب باش 

ولی نزدیکش نرو 

منتظری کات کنه ؟

از کجا می دونی اصلن تایپشی !

عجیبید 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چرا متوجه نمیشی؟ پسره از من بزرگتره دیر اومده دانشگاه ترمش از من کمتره لطفا توهین نکن

از پارسال روش کراشی؟

تکلیفتو با خودت معلوم کن بعد بقیه رو الاف خودت کن

یا اگه در حد نفر سوم رابطه میخوای خودتو کوچیک کنی مختاری

عزیزم پسره بزرگتره بخدا دیر اومده دانشگاه ترمش کمتره ترمششش

من كاري به شما ندارم گلم

درجواب اون خانوم گفتم كه اين مووضوع اتفاقا خيلي زياد شده كه پسرا زن بزرگتر ازخودشون ميگيرن جديدا

میخوای چیکار کنی؟ مثل خونه خراب کن ها رابطشون رو بهم بریزی؟نه عزیزم این کار رو نکن و روی خودت کار کن ...

بابا مگه زن عقدیشه که من خونه خراب کنم ؟ میگم دوس دختر داره همین شایدم کات کردن

از پارسال روش کراشی؟تکلیفتو با خودت معلوم کن بعد بقیه رو الاف خودت کنیا اگه در حد نفر سوم رابطه میخو ...

عزیزم نگاه کن سر جلسه هفته پیش دیدمش ازش خوشم اومد قبلش اصلا ندیده بودمش 

چه اشکالی داره شما که خبر نداری شاید رابطه شون جدی نیست شاید میخواد کات کنه بنظرم اسی باید حرکتی بزن ...

چه ربطی داره مهم اینکه در حال حاضر تو رابطس 

مث این میمونه که از یه مرد متاهل خوشت بیاد بگی خب اینا که طلاق گرفتن یا نگرفتنشون مشخص نیس بذار یه حرکت بزنم 

خودتو بذاری جای اون دختره ... خوشت میاد کسی اینطوری رابطتون رو خراب کنه؟ بر اساس حدسیات!!! 

واقعا میگفتن زن پشت همجنسش رو خالی میکنه باور نمیکردم تا الان به عینه دیدم... دست مریزاد واسه منافع خودتون واسه دل خودتون دل یکی دیگه رو بشکنین

۲۳ سالمه کدوم هورمون

۲۳ سال هورمون نداره 😐 عزیزم جدی میگم . چطو ممکنه تو یکیو نشناخته عاشقش بشی. بعدم متاسفانه الان دخترا فک میکنن تا از یکی خوششون اومد باید بدون برن بهش بگن ولی این غلطه. من خودم این کارو کردم بدترین اتفاقات ممکن برام افتاد. خانم باش اجتماعی باش کسی بخادت خودش میاد. این کراش زدنا تهش هیچی نیس ب خودت میای میبینی یا رفتی وسط یه رابطه یا افتادی توی یه عشق یکطرفه. همش عذابه. همین الان تمومش کن.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
چه ربطی داره مهم اینکه در حال حاضر تو رابطس مث این میمونه که از یه مرد متاهل خوشت بیاد بگی خب اینا ک ...

عزیزم من ک کاری نکردم اصلا من فقط خوشم اومده قبلشم نمیدونستم دوس دختر داره ک