2777
2789
عنوان

از یکی خوشم اومده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 80 پست
عزیزم من تو دانشگاه خیلیا میخوان باهام باشن ولی اینو خودم یهو اینجوری شدم .. نمیدونم چرا شاید چیزی ه ...

مشکل همینه دیگ بین اون همه ادم میگردیم یه تحفه ویدت میکنیم ک مارو نمیخاد

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس در حینش نخی بینتون نبوده ؟فکر کردم اول با شما بود بعد جدا شد

چرا خب وقتی با من آشنا شد هنوز نامزد بود ولی سرد شده بودن نسبت به هم رابطی سمی بود نیاز داشت یکی بهش جرات بده کات کنه

کاش تو اینجا بودی 💔

من بهت نگفتم خراب ولی شاید خودت اینطوری فکر میکنی که از این کلمه استفاده کردی؟بعد من جوابتون رو بهتو ...

الان میگی من نظرم در مورد خودم همینه ؟ عزیزم لطفا تاپیک من رو ترک کن متشکرم 

چرا خب وقتی با من آشنا شد هنوز نامزد بود ولی سرد شده بودن نسبت به هم رابطی سمی بود نیاز داشت یکی بهش ...

هنو جدایی ازونو پشت سر نذاشته اومد با شما؟ 😐 بعدش چی شد باهات موند؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
استارتر به پیام های من و این خانم نگاه کن متوجه منظورم بشیاها پس اینطوری بوده

عزیزم اونا نامزد بودن این دوس دخترشه ، ما تو دانشگاهمون خیلیا دو سه سال با هم بودن و کات کردن ، من اصن این کاتم کنه خبرش بهم نمیرسه 

الان از همسرت راضب هستی ؟ فقط با توعه؟

خیلی راضی هستم بهترین مردی که تو زندگیم بوده یکم فقط اخلاق مجردی داره هنوز سنش کمه اینو درست کنه عالی عالی از هر نظر 

کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم اونا نامزد بودن این دوس دخترشه ، ما تو دانشگاهمون خیلیا دو سه سال با هم بودن و کات کردن ، من ا ...

و تا وقتی کات نکردن سمتش نرو حتی بهش فکر هم نکن فکر خیلی قویه ممکنه ناخودآگاه کاری انجام بدی که وجدان و عقلت قبولش نداشته باشه و بعد تو مقصر میشی نه پسری که دوست دخترش رو ول کرده

استارتر جدا از کراشت ببین چه حسی به کارش داری چه نگاهی نسبت بهش هست و عبرت بگیر من بخاطر خودت گفتم ح ...

نگا یه چیزی بت بگم ، من حالا غرورم نمیخوام بگم ولی توی دانشگاه خیلیا از من خوششون میاد من راه نمیدم ، از هر پسری خوشم اومده شنیدم کات کرده ولی بعدش چک کردم دیدم یه مشکلی داره اخلاقی و رفتاری الانم من حرکتی نمیزنم ولی ته دلم از این خوشم اومده ، من اصن نمیدونم تو رابطه ای ک هس چجوریه شایدم اصن طرف کات کرد شایدم نکرد فقط میخوام ببینم چجوریه ک یا بتونم فراموشش کنم یا اگ فهمیدم با کسی نیست برم جلو میدونی ؟ 

هنو جدایی ازونو پشت سر نذاشته اومد با شما؟ 😐 بعدش چی شد باهات موند؟

نامزد بود خب نامزدش هم همکارش دیگه تو در واسی و خانواده ها و اینا بودن دیگه وقتی با هم آشنا شدیم وقتی بیشتر با من صحبت کرد درد دل میکرد اولش بعدش گفت به من علاقه داره قصدش جدی هست منتظر موقعیت برای جدا شدنه شرایط اون دختر که ضربه نخوره و اینها منم خودم یه موقعیتی بودم به یه زمانی احتیاج داشتیم بعدش فهمیدم منو اون خیلی اشتراک با هم داریم دیگه رسما نامزدیش بهم زد منم تصمیمم گرفتم 

کاش تو اینجا بودی 💔

و تا وقتی کات نکردن سمتش نرو حتی بهش فکر هم نکن فکر خیلی قویه ممکنه ناخودآگاه کاری انجام بدی که وجدا ...

ینی میگی ۱ جزوم نگیرم ؟ نگا اگ پسر خوبی باشه چون تو رابطست باید با من سنگین باشه ولی اگ خودش شل بود مشخصه رابطش جدی نیست و دختره میفهمه و میره ، منم میفهمم ادم خوبی نیست ولی اگ ی روزی کات کرد حداقل منو بشناسه ،

نگا یه چیزی بت بگم ، من حالا غرورم نمیخوام بگم ولی توی دانشگاه خیلیا از من خوششون میاد من راه نمیدم ...

راجع به فراموش کردن مهم ترین چیز اینه با کسی برای فراموش کردنش نرو توی رابطه چون اینجوری هم خودت و هم طرف مقابل آسیب میبینید 

و اگه دیدی کات کرده اول ببین علتش چیبوده که خیانت و اینا نباشه بعد رو راست برو بگو من تو رو میخوام