2777
2789
عنوان

از یکی خوشم اومده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 80 پست
دختری رو پسر کوجیک تر از خودت کراش زدی؟خنده داره واقعا شما بچه های دهه هشتادی خیلی فانید

عزیزم چرا متوجه نمیشی؟ پسره از من بزرگتره دیر اومده دانشگاه ترمش از من کمتره لطفا توهین نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بریز دور این فکرارو. کسی با یه نگاه عاشق نمیشه اون توهمات هورمونیه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
ترمش از من پایین تره ۲ ترم ، و اینکه میگن با کسی هست ، ولی من از هر کی خوشم میاد هفته بعد میشنوم کات ...

به شنیده ها چیکار داری شاید اونم از شما خوشش میاد باو من شوهرم نامزد داشت وقت آشنایی ما

کاش تو اینجا بودی 💔

دختری رو پسر کوجیک تر از خودت کراش زدی؟خنده داره واقعا شما بچه های دهه هشتادی خیلی فانید

جديدا هرچي پسر ميبينم دوروبرم دارن با دخترايبزرگتر ازخودشون ازدواج ميكنن واقعا برام عجيبه چرا يهو انقدررررررررر زياد شده اين موضوع

وقتی به کسی اینطوری بگی واسه خودت یه مورد پیش میاد ناخواسته که حرفتو پس میگیری و میگی ای کاش قضاوت نمیکردم 

منم خندیدم به دختری که همسن خودم بود ولی عاشق پسری شد که ۳سال ازش کوچیکتره تا اینکه واسه خودم اتفاق افتاد و بعد از مدتی تونستم فراموشش کنم

جديدا هرچي پسر ميبينم دوروبرم دارن با دخترايبزرگتر ازخودشون ازدواج ميكنن واقعا برام عجيبه چرا يهو ان ...

عزیزم پسره بزرگتره بخدا دیر اومده دانشگاه ترمش کمتره ترمششش