2777
2789

تو رابطه قبلیم ۵ سال با طرف بودم خواستگار خوب و پیشنهادای خوبو رد میکردم و کاملا بهش وفادار بودم 

ولی اون راحت بهم خیانت کرد

آدمی که دم از وفاداری میزد و آدمای خیانت کارو فحش میداد خودش خیانت کرد 

کاش با دختر خوب و خوشگل میرفت که من حداقل انقدر حرص نخورم ولی با ی دختر خیلی لاغر با قیافه سطح پایین با خانواده سطح پایین 

که تو پیج بازش عکس استخر رفتن و مشروب میذاشت. وهمه هایلایتای پیجش تو پارتی بود

من فکر میکردم اگه خانوم و وفادار و خانواده دار باشی و به ظاهرتم برسی هیچوقت بهت خیانت نمیشه هیچوقت طرف ی مدت کم بعد از رابطه ۵ ساله دست دختره رو نمیگیره ببره مهمونی دوستت

ولی به این چیزا نیست پسر بچه پسر بچس

آدم مریض مریضه 

این چیزا تغییرش نمیده.

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بنده خدایی می‌شناختم میگفت خیانت کنید ک اگر اون کرد دلتون نسوزه اگرم نکرد خرابا شانس دارن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نگو من لاغرم

بابا خودمم لاغرم ولی این استخوناش بیرون بود بعد با اعتماد بنفس ی لباس پوشیده بود کلا ی وجب بود 

ولمون کن تو رو خدا الان مردهای متاهل به زن هاشون خیانت میکنن چه برسه به دوست پسر ادم

آخه با یکی بهم خیانت کرد که دارم میسوزم چرا انقدر داغون بود