2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم هیچوقت بهم خیانت بشه ولی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا برای حال بدت از خدا میخوام بهت آرامش بده ولی واقعا فکر نکردی یه آدمی که 5 سال هیچ کاری نمیکنه ...

ازم خواستگاری کرده بود

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

این طرف ۵ سال باهات تو رابطه بوده و خاستگاریت نیومده بود خب معلومه که جدیدت نمیگیره ولش از این به بع ...

ازم خواستگاری کرده بود 

خب بعدش؟ با خانواده اومد ؟ عقد کرد / کاری کرد ؟

شرایطش بد بود فکر آیندش نبود من بهش صد بار گفتم 

یه بنده خدایی می‌شناختم میگفت خیانت کنید ک اگر اون کرد دلتون نسوزه اگرم نکرد خرابا شانس دارن

بیراه نگفته این دختره چیزی کم از خرابا نداره

بابا خودمم لاغرم ولی این استخوناش بیرون بود بعد با اعتماد بنفس ی لباس پوشیده بود کلا ی وجب بود

سلام.دوستی دادم تایید کن یه سوال خیلی مهم دارم.اینجا نمیشه.بعدش بپاک اگه خواستی

insta :  amiiid619

اینکه 5 ساله بود مامان بعد بعد یه زندگی 35 ساله با 3 تا بچه بهش خیانت شد اونم با ی زن بیسواد سطح پایین که بچه هاش زندانن..! حالا زندگی خودش سه تا بچه هاش تحصیل کرده دانشگاه رفته سر کار سر زندگی خودشون بی دردسر زن تحصیل کرده خونه زندگی فراهم شده اونم توسط مامانم، گذاشت رف با ی زن بدبخت پاپتی! با دنیا دنیا خاطره هنوز مامانم دوسش داره ولی نمیتونه ببخشه 

خیانت خیلی بلای دردناکیه نمیدونم مرگ این آدمایی ک خیانت میکنن چیه