2777
2789
عنوان

هرچی دعا میخونم بختم باز نمیشه اشکال کار کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست
هروقت تونستید رها کنی بهش میرسی . منم خیلی دنبال ازدواج بودم . خواستگارم داشتم ولی جور نمیشد و تا ای ...

معنی رها کنید واقعا نمیفهمم 

یعنی چی ؟ خب ادم ناخودآگاه پهش فکر میکنه

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
خیلی ام خوشبحالم نیست اگه داستان زندگیمو برات بگم برام گریه میکنی .

بلاخره ازدواج کردی ، ازدواج کردن الان یه شانس بزرگ 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان شوهر کمه  پسر ازدواجی نیست 

همه یا معتادند یا بیکار

اون پسرهایی ک زن میگیرن میرن ۴تا لول بالاتر از خودشون پیدا میکنن  نه پایین تر 

مثلا یارو ۴۰ سالشه دختر ۲۰ سال میگیره ن ۳۴ ساله 

اگ دیپلم داره میره فوق لیسانسه شاغل میگیره 

شوهر میخای توقع تو بیار پایین 

یا خودتو خیلی بیشتر ببر بالا

نزدیک سی.ولی دیگ وقت ندارم ، تنهامجرد اطرافم..الان ویگ کسی معرفی نمکنه ..ده ساله دنبالشم نتونستم پید ...

هیچوقت این حرفو نزن . به مجردی و متاهلی نیس . 

حاضرم باهات شرط ببندم تو الان از ۹۰ درصد متاهلای اطرافت خوشبخت تری . اطراف منم آدم زیاد هست بعد از سی سال ازدواج کردن انقد خوشبختن که همه دارن حسودیشونو میکنن.

آدم میشناسم که ۱۸ سالگی ازدواج کرد سی سالگی با دوتا بچه طلاق گرفت الان خونه باباشه . 

یکی دیگه ام سی و پنج سالگی ازدواج کرد سی و شش پچه دار شد الان داره خوشبخت زندگی میکنه . 

هیچوقت این حرفو نزن . به مجردی و متاهلی نیس . حاضرم باهات شرط ببندم تو الان از ۹۰ درصد متاهلای اطراف ...

ن  سمت ما خوشبحتن همه..

روحیه خوب شاد.. من دیگ داقون شدم..

طلاقم کسی نداشته.. همه رو درجریانم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
هیچوقت این حرفو نزن . به مجردی و متاهلی نیس . حاضرم باهات شرط ببندم تو الان از ۹۰ درصد متاهلای اطراف ...

تا۳۵ دیگ من شرایطشو ندارم ، اون تا اون سن بیخیال بوده و مشکلی نبوده براش ازنڟرازدواج..

من تااون موقع دوام نمیارم ک بشع ازدواج کرد..

من همین امسالم فقط اگ بتونم .دیگ هیچ

اگ شرایطشو داری برو با کسی ک هم سطحت هست دوست شو

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

شاید برات مناسبن و شما خیلی پرتوقع باشی عزیزم

بنظر من قبول که باهاشون چندجلسه صحبت کنی

آدم بخاد ی نفرو خوشبخت کنه به درآمد و میزان تحصیلاتش نیست

شاید ی نفر بیاد همه چیزش اوکی باشه ولی تو زندگی به تفاهم نرسین 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

معنی رها کنید واقعا نمیفهمم یعنی چی ؟ خب ادم ناخودآگاه پهش فکر میکنه

یعنی الویت نزار روش

خودتو ارتقا بده ورزشتو کن ب هدفات برس

من عاشق همسرم شده بودم ولی ی تایمی نمیومد سمتم پیشنهاد بده تا شروع کردم رو کار کردن خودم و دید و رها کردم شد 

تازه اون دندون پزشک بود و من دکتر هم نبودم🙂‍↔️

تو فامیل ما هم اکثرا۲۱-۲۲ رفته بودن و من امسال ۲۴ سالگی

معنی رها کنید واقعا نمیفهمم یعنی چی ؟ خب ادم ناخودآگاه پهش فکر میکنه

میدونم. مثلا من خودم از ی جا به بعد دیگه انقدر از انتظار و ضربه روحی خسته شده بودم که دیگه واقعا تصمیم گرفتم دیگه بهش فک نکنم و برم شروع کنم خیاطی رو گسترش بدم . برای یکساله برنامه ریزی کردم و شروع کردم کلاسامو ادامه دادن . و در همون روزایی که اصلا به ازدواج فک نمیکردم شوهرم بهم معرفی شد . منظورم اینه باید خودت به این نتیجه برسی که  بهش فک نکنی