2777
2789
عنوان

سوار ماشین میشم تموم وجودم بوی ماشین میگیره حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 81 پست
آفرین دقیقا منم بو آدما رو متوجه میشم حتی به قول شما بو چربی ☹️☹️😩 خیلی سخته عذاب میکشم 😥🥺

باورمیکنی من بعضی روزامیرم توحیاط خونم بعد۱۰دقیقه میام توخونه بومیکشم ببینم خونم بومیده یانه😀😀امروزصبح تویه قابلمه پوست پرتقال بابرگ به لیموگذاشتم روگاز   یه خانم هفته ای یکی دوبارم میاد کاری انجام میده بارهاشده دیدم موهاش هنوزخیسه مشخصه ازحموم اومده امابنظرم باورودشوبوبدمیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باورمیکنی من بعضی روزامیرم توحیاط خونم بعد۱۰دقیقه میام توخونه بومیکشم ببینم خونم بومیده یانه😀😀امرو ...

اره باورم میشه 😁😁چون خودم مثل شما هستم منم همه  خونه رو بو می‌کنم ببینم بو تمیزی میده یا نه  

وای اره دیدم ☹️منم دیدم مثلا طرف حموم رفته ولی باز بو خاص میده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره باورم میشه 😁😁چون خودم مثل شما هستم منم همه خونه رو بو می‌کنم ببینم بو تمیزی میده یا نه وای ا ...

خداروشکرتنهانیستم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

😄حالا چه اصراری به مدل ماشین هست؟ من تو ماشین های مدل بالا هم حالم بد میشه مدل پایین ک دیگه بماند ر ...

نه من اصلا نپرسیدم مدلش رو بقیه پرسیدن ایشون اینطوری جواب دادن فقط برام تعجب داشت ریپلایشون کردم که گفتن دلیل نگفتنش رو