2777
2789
عنوان

سوار ماشین میشم تموم وجودم بوی ماشین میگیره حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 81 پست
بو میده

خیلی حساسی ماشین نوفقط بوپلاستیک ونویی میده بابوگیروتهپیه درست میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وای دقیقاااااا منم همین جوریم تو مهمونیا رو بوی لیوان هم حساسم

مثل منی دیگه 

منم لیوان و اسکاچ بو بده بالا میارم 

دقت کردی خونه بعضیا میری بو بد میده؟ با اینکه خونه تمیزه ولی بو خاص میده 

برعکس بعضی خونه ها بو گل میده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضیا کلا بویای شون قویه مثلا من برم خونه کسی اگه دستمال بکشه رو میز و بو بده میفهمم

من فکرمیکردم بویایی خودم قویه امااین تایپک فهمیدم نه ازمن خوبه ایناخیلی بویاییشون قویه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعضیا کلا بویای شون قویه مثلا من برم خونه کسی اگه دستمال بکشه رو میز و بو بده میفهمم

اره من اینجوریم.بوی خاک نه خاک بیرونو خاک بارون خورده مثلا گردو خاک وسایل که دستمال بزنی اونموقع بوش درمیاد یعنی گردوخاک کم.اصلا خیلی وضعم خرابه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
مثل منی دیگه منم لیوان و اسکاچ بو بده بالا میارم دقت کردی خونه بعضیا میری بو بد میده؟ با اینکه خونه ...

وای میدونم چی میگییی 

هر کسی خونش یه بوی به خصوصی میدهه کلا

کاربری دست 98348نفره

من فکرمیکردم بویایی خودم قویه امااین تایپک فهمیدم نه ازمن خوبه ایناخیلی بویاییشون قویه

🤣🤣عه نه قوی تر هم هست 

خیلی بده 

من میرم خونه افراد متوجه بو خونه شون میشم 

مثلا بعضی از خونه های ک میرم با اینکه میبینم خونه تمیزه ولی از نظرم داخل خونه بو بد میده یه بوی خاص 

مال بعضی از آدم هارو ک میرم میبینم بو گل میده یا تمیزی 

اره من اینجوریم.بوی خاک نه خاک بیرونو خاک بارون خورده مثلا گردو خاک وسایل که دستمال بزنی اونموقع بوش ...

منم به بو حساسم 

مثلا خونه کسی برم بو بده اذیت میشم 😩😩 

گلویی اگزوزتون نژوخته؟

نه گفتن اگزوز پاره شده کل اگزوز رو عوض کردن اما درست نشد

گفتن ماشین درزگیریش خرابه تمام درزهارو عوض کردیم درست نشد

مدل ماشین پایینه هر کاریش میکنیم درست نمیشه

من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل/ بخت بد بین کز اجل هم ناز می باید کشید
وای میدونم چی میگییی هر کسی خونش یه بوی به خصوصی میدهه کلا

آفرین فک کردم فقط من متوجه میشم 

بنظر منم هر آدمی یا هر خونه ای بو خاص خودش داره 

مگه فقط تو از این مدل ماشین داری تو کل ایان که با گفتنش شناسایی میشی؟؟🙄🙄🙄 عجیبه

عزیزمم تو تاپیک هام کلا حرف زیاد زدم کسی ببینه مشخصه منم 

همین جوریش  هم همش توهم شناسایی شدن دارم

کاربری دست 98348نفره

🤣🤣عه نه قوی تر هم هست خیلی بده من میرم خونه افراد متوجه بو خونه شون میشم مثلا بعضی از خونه های ک م ...

خوب من این بوخونه متوجه میشم  حتی مهمونیم خونم میادبنظرم بوخاصی داره دوهفته قبل یه مهمون داشتم خانم مرتب تمیزی هم بودامامن نتونستم سرمیزصبحانه کنارش بشینم  چون تمام اشپزخونه بنظرم بوبدمیدادبوی چربی  حالابقیه راحت بودن تاچندروزهمه دروپنجره هاروتواین هوابازمیکردم چقدراسفنددودکردم   یابوی بارون  یابولیوان امابازبنظرم بویایی شماقویتره من خودم درعذابم نمیدونم شماچکارمیکنیداینقدرحساسترید

خوب من این بوخونه متوجه میشم حتی مهمونیم خونم میادبنظرم بوخاصی داره دوهفته قبل یه مهمون داشتم خانم ...

آفرین دقیقا منم بو آدما رو متوجه میشم حتی به قول شما بو چربی ☹️☹️😩 

خیلی سخته عذاب میکشم 😥🥺

مگه فقط تو از این مدل ماشین داری تو کل ایان که با گفتنش شناسایی میشی؟؟🙄🙄🙄 عجیبه

😄حالا چه اصراری به مدل ماشین هست؟ 

من تو ماشین های مدل بالا هم حالم بد میشه 

مدل پایین ک دیگه بماند 

ربطی به مدل ماشین نداره بعضیا کلا از بو ماشین بدشون میاد