2777
2789

خدا خیلی بهم لطف کرده و کلی نعمت داده و شکرگزارش هستم همیشه❤️

خیلی جاها معجزه کرده و کلی در بسته رو واسم باز کرده عاشقش هستم😍

ولی مگه نمیگن اگه کسی از راه حروم دنبال چیزی بره روزی حلال واسش کمتر میشه 

من ۱۲ سال شرایطش رو داشتم برم سراغ همه چی ولی به عشق خود خدا سپردمش به خودش گفتم تو بسازی قشنگ تره

همه همون دوستایی که راه هایی که از نظر خدا درست نبود رو رفتن ازدواج کردن و حتی بچه هم دارن الآن

منی که نرفتم همچنان مجردم

خواستگارم دارم ولی جور نمیشه هر کدوم به یه دلیلی

حس میکنم خدا زیادی روی صبر من حساب کرده😭

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

منم همین سوال و دارم . ازدواجم به سختی بود . الآنم بخاطر رفتار خانواده شوهرم بااینکه من عروس بازی در نیاوردم همیشه درحال حرص خوردن هستم ولی دوتا جاریم که زرنگ بازی دارن حرمتش ون و نگه میدارن ‌کارم که حیا پیشه کردم همیشه به مشکل برمی‌خوره ولی اونا که با مردای غریبه بگو و بخند کارشون در حال پیشرفت . الآنم حقوق مو قطع کردن که اعصابم خورده دارم صبر پیشه میکنم . نمی‌دونم عزیزم شاید خیریته شاید خدا داره امتحان می‌کنه . ولی به قول تو بازم دوستش داریم .فردا شب شب آرزوعه .التماس دعا 

به نظرت اگه یه نفر اشتباهاتی تو زندگی داشته و شاید بعداً

پشیمون شده توبه کرده دیگه حق نداره ازدواج کنه؟!یه ازدواج سالم و خوب؟

من نمی دونم چرا شما ازدواج نکردی ...ایشالا بهترین بخت قسمتت بشه...کلا ازدواج معضل بزرگیه الان که خیلی راجع بش حرفه ...در مورد اینکه چرا قسمتت تا الان نشده نظری ندارم واقعا...

ولی اینکه مقایسه کنی و بگی چرا فلانی ازدواج کرده من نکردم اشتباهه به نظرم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مثال برات میزنم میبینی تو خونواده ها اون بچه ایکه همیشه درس میخوند و اروم و بود و دردسر درست نمیک ...

انگار حقه واقعا🥲

منم همین سوال و دارم . ازدواجم به سختی بود . الآنم بخاطر رفتار خانواده شوهرم بااینکه من عروس بازی در ...

چه قدر شرایطتون سخته🥲

ایشالا خیر و برکت باشه همیشه توی زندگی تون🌿

محتاجیم به دعا عزیزم💚

یه مثال برات میزنم میبینی تو خونواده ها اون بچه ایکه همیشه درس میخوند و اروم و بود و دردسر درست نمیک ...

دقیقا . اون جاریم که همش دردسره و زحمت و دعوا باهاشون حرمتش و حفظ میکنن اون جاریم که هیچ کاری نمیکنه براشون فقط هم سکوته کلمه نمی‌شنوی ازش تو جمع همه کار براش میکنن ومنی که خواستم خوبی کنم دختر نداشتن گفتم کنارشون باشن همیشه بامن ادا میکنن تحویلم نمیگیرن بی اعتنایی میکنن و فقط شوهرم و محبت میکنن 

به نظرت اگه یه نفر اشتباهاتی تو زندگی داشته و شاید بعداً پشیمون شده توبه کرده دیگه حق نداره ازدواج ک ...

منظورم رو اشتباه متوجه شدین کاملا با جهت گیری خوندین😂

چه قدر شرایطتون سخته🥲ایشالا خیر و برکت باشه همیشه توی زندگی تون🌿محتاجیم به دعا عزیزم💚

همش تو فکرم اضطراب .نکنه مادرسوعرم باز با کاراش و حرفاش بین و من و شوهرم فاصله بندازه آخه خیلی سیاست داره .اما من بلد نیستم دوست هم ندارم یاد بگیرم به نظرم بدجنسی هست . ولی خودم رو خودم کار میکنم مغزمو آروم میکنم 

من یه جایی خونده بودم خدا بنده خطاکار دوست داره😑😂😂شاید راز موفقیت همینه

عالی😂😂😂

از فردا برنامه تغییر میکنه فقط مراجعین پسر مجرد ۳۰_۳۵ سال مجرد میبینم بعدشم میریم باغ😂

کلا این موضوع خیلی گستردست و جواب یک جمله ای نداره باید ساعتها در موردش صحبت کرد تا به نتیجه رسید...

مثلا کجا خدا گفته هر کی هر کاری من گفتم بکنه همه چیزیش تو این دنیا رو به راهه...به خیلی چیزای دیگه بستگی داره که باید بررسی کرد...

کلا این قانون دنیاست ؛ هر کی ظرفیتش بالاست و بلده صبر کنه و راضی باشه بیشتر سختی میبینه ....کاریشم نمیشه کرد

مثلا من خودم قبل ازدواج میگفتم یعنی چی که مادرشوهرو خانواده شوهر رو غول میکنن ؟ باید مدارا کرد 

با کسی ازدواج کردم که هم خودش و هم تک تک اعضای خونوادش مشکل دارن و همیشه حرف حرف اوناست

ولی دوستائی داشتم که جنگجو بودن حالا ازدواجی نصیبشون شده که اینا شدن پرنسس شوهر و خونوادش

حکمتش چیه نمیدونم !!!