2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من بار دومه از مدرسه میگیره این سری بعد ۳روز مصرف دارو علائمش برگشت و مجدد تب کرد صب میبرمش دکتر خیلی نگرانم😔

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
خیلی بده خدا نصیب نکنه

خیلی😔کلاس اوله نه استراحت درست داره نه میشه غیبت کرد انگار یک ماه نرفتی با سه روز غیبت انقد که عقب میفتن کاش همه چی مجازی شه راحت بودم سالم بود

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
خیلی😔کلاس اوله نه استراحت درست داره نه میشه غیبت کرد انگار یک ماه نرفتی با سه روز غیبت انقد که عقب ...

آخه وقتی مریضه رفتنش هم فایده نداره چیزی متوجه نمیشه کلاس چندمه

آخه وقتی مریضه رفتنش هم فایده نداره چیزی متوجه نمیشه کلاس چندمه

۷روز گذشت تب کرد دوباره از دیشب کلاس اول