2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حامیم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

هیچکدوم😂

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

مرسی عزیزم

هزینه هر نفر چقدره ؟ مثلاً حجت اشرف زاده کنسرت‌اش 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

والا من فن  هیچکدوم نیستم بنابراین اگه میخواستم بین این دوتا انتخاب کنم توجه میکردم ببینم فضای کنسرت های قبلی کدومشون شادتره مسیرو جای پارک  یا پارکینگ کدوم بهتره  و کدوم بهتر قبلا مدیریت کرده و وقت شناس بوده کدوم نوزاد و کودک زیرسه سال  راه نداده قبلا و اینجوری انتخاب میکردم 

کنسرت به نظر من  هزینه  تفریحیه و باید ارزش پولی که میده رو داشته باشه 

مگه اینکه فن متعصب یا عاشق صدای یکیشون باشی دراونصورت علاقتو انتخاب کن

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟