2777
2789
عنوان

به خرید کردن اعتیاد دارم

80 بازدید | 19 پست

کلا در حال خریدم زیاد بیرون نمیرم سفارش میدم

برای دخترم اکثرا میگیرم ولی چون سیسمونی نگرفتیم بازم کم میاد و مجبور میشم بگیرم

لباس بزرگ ببینم خوشم بیاد سفارش میدم برای سالای بعدش

کارم اشتباهه؟

ببینم یه لباس قیمتش مناسبه و خوشم میاد چند تا رنگ یا سایز برمیدارم

الان دخترم کلی لباس و کفش و جوراب شلواری سایز بزرگ داره مثلا سایز پاش ۲۱ بود من تا ۲۶ اینا کفش گرفتم

پشیمون نشدم ولی میگم شاید مشکل دارم😶‍🌫️

جویدا جوراب شلواری گندمی دیدم ۴۰ تومن ۳تا خریدم

کلاه نخی پوم دار دیدم ۳۵ ۴تا رنگشو خریدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر چی لازمه بخر ولی خب اسراف هم نکن دیگه مثلا جوراب شلواری بنظرم همون یدونه کافیه دیگه تو مهمونیا می ...

سایزشو تا دو سه سال بعدم گرفتم چون حس کردم دیگه ۴۰ تومن این جنس پیدا نمیشه😶‍🌫️😂

منم معتادشم،بهش میگم خرید درمانی

ببخشید ی سوال چی شد سیسمونی نگرفتین؟ آخه منم تو فکرشم اگه باردار شدم سیسمونی نگیرم به علت پیچوندن همه چی توسط شوهرم و خونوادش واقعا هیچ کاری نکردن واسم ، نمیدونم خوب کاریه ؟!  

من اعتیاد به خرید دارم ولی برا خودم بچه ندارمهرماه چند تیکه لباس میگیرم

من میرم به خودم یچیز بگیرم باز به دخترم میگیرم😂

لباس بچه تنوعش بیشتره از الان به بچه ی آیندت تبریک میگم🤭

سایزشو تا دو سه سال بعدم گرفتم چون حس کردم دیگه ۴۰ تومن این جنس پیدا نمیشه😶‍🌫️😂

بابا تا دو سه سال هزار تا مدلای دیگه میاد 😂😂 

در کل من خسیسم 🥴🥴🥴🥴 اصلا درک‌نمیکنم 😓😓😓

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
بقیه هم همینن یعنی؟

آره بابا منم با اینکه برای خودم خیلی خرید نمیکنم الآن پسرم هشت سالشه پارسال دوتا شلوار براش گرفتم فکر کنم ۱۲ سالگی اندازش بشه دوتا تیشرت داره همین جور خودش لباسارو میبینه میگه مامان اینا که اندازه ی باباست😂😂😂😂

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
منم معتادشم،بهش میگم خرید درمانیببخشید ی سوال چی شد سیسمونی نگرفتین؟ آخه منم تو فکرشم اگه باردار شدم ...

من ماشین آوردم دیگه روشون نشد سیسمونی بخوان

طلا گرفتم براش کالسکه اینارم شوهرم گرفت

بابا تا دو سه سال هزار تا مدلای دیگه میاد 😂😂 در کل من خسیسم 🥴🥴🥴🥴 اصلا درک‌نمیکنم 😓😓😓

آخه قدیمی هم بشه توی خونه میپوشه من فقط دقت میکنم جنسش نرم باشه به قیمتش هم کاری ندارم مثلا شلوار نرم جنس خوب ببینم دوسه سایز میگیرم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
بابا تا دو سه سال هزار تا مدلای دیگه میاد 😂😂 در کل من خسیسم 🥴🥴🥴🥴 اصلا درک‌نمیکنم 😓😓😓

اکثرا چیزای ساده میگیرم از مد نیوفته😂

منم ولخرج نیستم ولی میبینم بعدا باید چند برابر بدم اینو از جای دیگه بگیرم